Атлетик (Билбао) обърна Севиля у дома в третия мач от

...
Атлетик (Билбао) обърна Севиля у дома в третия мач от
Коментари Харесай

Атлетик обърна Севиля след два късни гола

Атлетик (Билбао) обърна Севиля вкъщи в третия мач от осия кръг на испанската Примера Дивисион. Мачът приключи при резултат 2:1, откакто " андалусийците " водеха доста дълго време.

Юсеф Ен-Несири откри за Севиля в деветата минута. Той направи магическо допиране, с цел да овладее топката в ъгъла на наказателното поле и стреля ниско в десния ъгъл за 0:1

Икер Муниаин зарадва почитателите на домакините, които гледаха мача по малкия екран едвам в 76-ата минута. Микел Весга подаде топката в наказателното поле и Мунианин направи финалното допиране за 1:1.

Обратът стана цялостен 4 минути преди края на постоянното време. Иняки Уилямс центрира точно. Ойхан Сансет доближи до топката и стреля ниско в десния ъгъл за 2:1.

Победата е едвам трета за Атлетик в актуалната акция. " Баските " са на десето място с девет точки, колкото има и другият отбор от Севиля - Бетис.

Носителят на трофея от Лига Европа Севиля е единствено със 7 точки на 14-а позиция. Отборът стартира сезона като възможен любимец за първите места, само че към този момент разочарова с представянето си.
 Реал (Мадрид) мина елементарно през новобранеца Уеска
Реал (Мадрид) мина елементарно през новобранеца Уеска

Гостите бяха добър спаринг-партньор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР