Атанас Шопов бе преизбран за председател на общинската организация на

...
Атанас Шопов бе преизбран за председател на общинската организация на
Коментари Харесай

Атанас Шопов бе преизбран за председател на общинската организация на АБВ в Пазарджик

Атанас Шопов бе избран отново за ръководител на общинската организация на АБВ в Пазарджик. Той получи цялостно болшинство от гласовете на 45–те делегата на отчетно-изборната конференция на партията в регионалния град, оповестиха от партията.

На нея участва членът на Изпълнително бюро на АБВ Румен Петков и още над 20 посетители и симпатизанти, измежду които представители на локалния бизнес и задгранични вложители.

Като собствен главен приоритет Шопов уточни реализирането на политиките на АБВ на локално равнище и подготовката на структурите на партията в района за идните евро и локални избори през идната година. Една от многото му цели е постигането на по-голяма представителност на политическата мощ в локалните органи на самоуправление в Община Пазарджик, в която има над 30 обитаеми места.



По време на форума бе определено ново управление на районната конструкция на Алтернатива за българско възобновление, в което попадат 9 представителя на партията. Излъчени бяха и 10 делегата за идния на 19 май III-ти Конгрес на АБВ.

Броени часове след отчетно-изборната конференция регионалният ръководител Атанас Шопов взаимно с членове и симпатизанти на АБВ проведоха следващата си акция по разчистване и възобновяване на детските площадки в град Пазарджик.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР