Аталанта победи с 3:1 Рома в последния мач от 31-ия

...
Аталанта победи с 3:1 Рома в последния мач от 31-ия
Коментари Харесай

Аталанта срази Рома и завърза още повече битката за топ 4

Аталанта победи с 3:1 Рома в последния мач от 31-ия кръг на Серия " А " и се включи в групата на тимовете с действителни шансове да финишират в топ 4, което дава право на присъединяване в Шампионската лига. " Бергамаските " бяха по-ефективни и заслужиха трите точки с голове на Марио Пашалич (39`), Рафаел Толой (74`) и Тюн Копмайнерс (84`). Капитанът Лоренцо Пелегрини беше прецизен за Рома в 83-ата минута, само че секунди по-късно непростима неточност на Руи Патрисио прекърши " вълците ".

С успеха Аталанта събра 52 точки и заема 7-о място в класирането, само че е единствено на 4 точки зад Рома и Милан, които в идващия кръг ще се изправят един против различен на " Олимпико " в Рим. 

Аталанта загуби от Болоня предходното си домакинство, а по-късно с много шанс измъкна точка от Фиорентина във Флоренция, само че през днешния ден сподели доста по-стойностен футбол. Джан Пиеро Гасперини не можеше да разчита на контузените Адемола Луукман, Ханс Хатебур и Матео Руджери, а в предни позиции стартира Дуван Сапата, подкрепян от Пашалич и Копмайнерс.

Рома загуби Крис Смолинг и Жоржиньо Вайналдум при успеха над Фейенорд на 1/4-финалите в Лига Европа. Тами Ейбрахам се завърна на върха на офанзивата, а Пауло Дибала още веднъж се включи през второто полувреме. По двата фланга действаха Мехмет Зеки Челик и Никола Залевски. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР