Аталанта и Рома играят при резултат 1:2 след попаденията на

...
Аталанта и Рома играят при резултат 1:2 след попаденията на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Аталанта - Рома 1:2, отмениха изравнителен гол на бергамаските

Аталанта и Рома играят при резултат 1:2 след попаденията на Тами Ейбрахам и Николо Дзаниоло за "джалоросите " и Луис Муриел за домакините в основен мач от 18-ия кръг на италианската Серия А.

Тимът от Бергамо е на трета позиция с 37 точки - единствено две зад Милан и една пред четвъртия Наполи. След вчерашната си победа над Дженоа, градският противник на "джалоросите " - Лацио пък ги изравни по точки, само че поради по-добрата си голова разлика се намести на седмата позиция.

Шестото място в калчото, което е последното даващо евроквота (за Лигата на конференциите) пък е окупирано от Ювентус, който е със същия актив като "орлите " и "вълците " - 28 точки.

Още преди да са минали и 60 секунди, Тами Ейбрахам пое една топка от Дзаниоло и проби през центъра. Не без лека доза късмет, след няколко рикошета топката остана в краката му и той се озова очи в очи с Хуан Мусо. С изстрел с десния крайник и следващ лек рикошет топката влетя във вратата на бергамаските.

TAMMY!!!!

We're ahead early! Get in!!
— AS Roma English (@ASRomaEN)
Няколко минути по-късно Дзаниоло дриблира на скорост през центъра и бе съборен в непосредствена непосредственост до наказателното поле. от директен свободния удар обаче Верету стреля високо.

В средата на полувремето натискът на домакините почва да дава резултат. Руй Патрисио трябваше да се намесва на няколко пъти, като отрази далечни изстрели на играчи на домакините и пресече няколко извънредно рискови центрирания.

В 23-ата минута играчите на Гасперини имаха искания за игра с ръка на състезател на "вълците " в наказателното поле при един ъглов удар, само че на повторенията ясно се вижда, че топката се стопира в главата на голмайстора Ейбрахам.

Няколко минути след претенциите на "нерадзурите ", Рома провежда отлична контраатаката на чийто връх се оказа Николо Дзаниоло, който удари за повторно по упоритостите на домакините с първия си гол за сезона в Серия А.

First league goal of the season! NICO!

— AS Roma English (@ASRomaEN)
Играчите на Гасперини имаха късмет да върнат едно попадение единствено минута откакто резултатът стана 0:2. Толой стреля от въздуха след добре заучено и отиграно състояние, само че Патрисио бе на мястото си.

Минута преди играчите на двата тима да се отдръпват за отмора, влезлият едвам в 34-ата минута Луис Муриел стреля, топката рикошира в Кристанте и влетя във вратата на Патрисио за 1:2.

| 1-2 | 45'+2'

⚽ GOOOOOOOOOOL LUIIIIIIIIS MURIEEEEEEEL!!! dimezza lo svantaggio!!!! pulls one back for!!!!

Powered by ⚫
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР