Атакистката лекция на проф. Станилов: Волен е велик българин, Симеонов

...
Атакистката лекция на проф. Станилов: Волен е велик българин, Симеонов
Коментари Харесай

Тъжна гледка-професор лази в краката на овластени чорбаджии и подкупни политици

Атакистката лекция на проф. Станилов: Волен е популярен българин, Симеонов - низък господар, Касабов-прост бияч! Ноо сме коалиция - поради пари и власт!
Проф. Станилов от " Атака " пред телевизионните камери тази заран. Академичната мъдрост е сменена от политически цинизъм. Питат го по какъв начин атакисти и фронтоваци ще са в една парламентарна група след багра сред Сидеров и Касабов, той се хили на репортерката и умно разяснява: Това е огромната политика, сътрудниците може да се бият, само че щом не се пребиват, значи всичко е наред.

Биячът Касабов въобще не бил стока, той горкият бил подобен по природа, само че атакистите сме му привикнали. Абе в името на Майка България сме подготвени да бъдем и пребивани.
Питат го за престъпните ремонти на вожда му в Закона за приватизацията, професорът не чува въпроса и отнесено приказва за ланския сняг. Простено да му е, от годините е, пък и след 13 гръмки лета в Народното събрание човек губи освен съвест, само че и слух.

Обаче за Валери Симеонов не устоя и изплю камъчето: Вицето по тишината се изживявал като господар и гледал на депутатите си кат на ратаи и измекяри. Ама и туй ще изтърпим. Щото по-добре господар да те мачка в Народното събрание, в сравнение с навалица да те плюе на улицата...

Тъжна панорама! Професор лази в краката на овластени чорбаджии и подкупни политици! Студенти, учете си от професора!

Велизар Енчев,фейсбук
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР