Астролозите са убедени, че по поведението на човек може да

...
Астролозите са убедени, че по поведението на човек може да
Коментари Харесай

Как флиртуват представители на различни зодии

Астролозите са уверени, че по държанието на човек може да се разбере дали той се интересува от връзка или не. Това изключително важи, в случай че знаете коя зодия е.
Как флиртуват представители на разнообразни зодии?
 

 
Овен
Овните водят деен метод на живот, имат ужасно възприятие за комизъм и невероятна харизма. Лидерските им качества не могат да бъдат скрити. Приветливостта, отговорността и ясното схващане на техните стремежи вършат флирт от тяхна страна явен. Невъзможно е да се пропуснат очевидни подмятания. Остава единствено да решим дали да ги приемем или не.
 

 
Телец
Грижовните, отворени, директни Телци не крият възприятията си от определените. Романтични по природа, те обичат красивите срещи, подаряват букети, пробват се да угодят на половинката си, а също по този начин не откъсват взор от тях. Просто е невероятно да се сбърка с аргументите за тяхното държание.
Близнаци
Двойствеността на зодия Близнаци се демонстрира в техния метод на флирт. Те няма да се втурват стремително в басейна. Първо би трябвало да изучите човек, да помислите и едвам по-късно - да действате. Но в случай че ухажването въпреки всичко е почнало, тогава Близнаците няма да се откъснат толкоз елементарно от обекта, който ги интересува. И най-често съумяват да съблазнят избраниците доста бързо.
Рак
Раците са за семейство, в дълготраен проект. И те безусловно разполагат с връзка: леки, ненатрапчиви, не се пробват да прокарат своята позиция. Те обичат да се майтапят и да се смеят, ерудирани, начетени и многостранни. Ако подобен човек ви обърне внимание, то евентуално е с причина.
Лъв
Лъвовете са крале. Те знаят какво желаят и отиват напряко към задачата. Понякога не може да се скриете от непрекъснатото им внимание и в случай че възприятията не са взаимни, може да бъде мъчно да издържите това. Ако има интерес и от двете страни, тогава е доста хубаво! Постоянство, външна и вътрешна хубост, аура на самочувствие и необятната усмивка подсигуряват триумфа на флирта с Лъва. Те не крият желанията си, тъй че от време на време даже тези, които в началото не са възнамерявали да създадат нещо сходно, им се поддават.
Дева
Не е толкоз елементарно да се справите с възприятията на Девите. Те се придържат към стандарти, крият желанието си да флиртуват от естествена невзискателност. Понякога ухажването им може да бъде комплицирано с другарство. Но когато се направи признанието, романтиката във връзката ще е до гроб.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР