Астролозите разказват какви ястия предпочитат представителите на различните знаци от

...
Астролозите разказват какви ястия предпочитат представителите на различните знаци от
Коментари Харесай

Меню според хороскопа: коя зодия какво обича да яде

Астролозите описват какви ястия избират представителите на другите знаци от зодиака. На храната ни въздейства голям брой фактори - вкусови желания, морални и религиозни убеждения, здравословното ни положение, местоживеенето ни, написа dama.bg. Но значително доста от нас на драго сърце опитват в кухнята, пробват ястия от разнообразни страни, а други ядат единствено храна, към която са привикнали още от детството - това значително зависи от зодията.

Какво обича да яде Овен

Като предписание са склонни да обръщат малко внимание на храната си. Независимо от обстоятелството, че някои обичат гурме, в реалност храната за тях е единствено "гориво ", което дава сила. Така че представителите на този знак постоянно се хранят в придвижване, а в случай че са ангажирани с значими каузи, могат в продължение на седмици да се хранят с фаст фууд.

Но доста от Овените са прелестни кулинари - не се опасяват от комплицирани ястия, обичат да изненадват гостите и роднините със своите кулинарни шедьоври. Самите те избират месо със зеленчуци, всички типове сладкиши, а постоянно - салати с майонеза. Към плодовете са равнодушни, само че от време на време организмът им се нуждае от цитруси.

Какво обича да яде Телец

Те обичат да си похапват, само че избират домашната кухня и даже в ресторант или кафене като предписание си поръчват нормални за тях ястия. Към екзотичната кухня подхождат с изключително внимание, хапват единствено при положение, че са в друга страна или в случай че е направено от човек, на който имат цялостно доверие. С наслаждение са заети в кухнята, доста от тях намират утешение в готвенето. Крайно рядко опитват, по тази причина пък обичайното ядене им се получава превъзходно. Създават усещане, че генетично са приели кулинарните си познания и умения от предците.

Какво обича да яде Близнаци

Обожават да се показват като гурме фенове, по тази причина постоянно капризничат, когато някой различен им готви. И до момента в който уединено могат да си подготвят елементарен сандвич или омлет, малко е евентуално да останат удовлетворени от вашето гостолюбие, в случай че им поднесете нещо просто. Така че, в случай че желаете да изненадате представителите от този знак, пригответе някое комплицирано ядене, за предпочитане задгранична кухня. Близнаците умеят да готвят, постоянно опитват като съчетават на пръв взор изцяло несъвместими артикули. Но единствено в два случая - пред посетители или да задоволят околните си.

Какво обича да яде Рак

Те са консервативни. Предпочитат храна, с която са привикнали от ранна възраст. Не са склонни да опитат нещо ново. Така че в случай че постоянно са се хранили с пюре с кюфтета да вземем за пример, по-късно обичаната им храна е точно тази. Ако би трябвало да си сготвят сами, употребяват кулинарни книги, които са им по завещание от мама или дори от прабаба. Представителите на тази зодия прецизно следват рецептата, пробвайки да намерят точните съставки, в случай че нещо не им се получи, се отхвърлят от концепцията да го подготвят.

Какво обича да яде Лъв

Обожават вкусната храна, за тях ограничението в храна е една от най-сложните задания. Да ги нахраниш с вегетарианска храна е на практика невероятно. Не могат да живеят без месо - въздейства на настроението им и понижава работоспособността им. С наслаждение хапват екзотична храна. Обичат да готвят и да хапват, само че избират да не се занимават с това всеки ден. За тях кулинарията е креативен развой. Трябва им ентусиазъм и цялостна независимост на деяние - по този начин получават кулинарните си шедьоври.

Какво обича да яде Дева

Към храната имат необичайно отношение. Като предписание в детството и юношеството са се хранили с полуфабрикати или са имали афинитет към сухи храни. Поради този режим, който основава здравословни проблеми, доста от тях внезапно сменят метода си на хранене в даден миг и минават към вярното. Много от тях стават вегетарианци или прецизно наблюдават за калориите. Не обичат доста да готвят, по тази причина сформират менюто за седмицата, тъй че допустимо по-малко да се приближават до кухнята. Въпреки тава на празник са в положение да подготвят луксозна софра, даже сами да не хапнат от нея.

Какво обича да яде Везни

Добре осведомени са с тънкостите на готвенето и е мъчно да се каже какво обичат повече - да ядат или да готвят. За тях храната е издигната в фетиш, обръщат внимание освен какво има в чинията, само че и по какъв начин наподобява. Между другото точно по тази причина представителите от този знак са склонни да отделят доста време за накичване на празничната маса - основават цветна комбинация от нарязани зеленчуци и плодове, сгъват на фигури салфетките. Везните обичат всичко въздушно - мус, суфле, торти от бутер тесто и така нататък Техните гастрономични желания зависят и от годишните времена.

Какво обича да яде Скорпион

Обичат разнообразието в храната, а най-често при неприятно въодушевление хапват шоколад. В същото време са традиционалисти и избират кухнята от страната, в която са израснали, и не са доста склонни да пробват нови блюда. Храната, приготвена от Скорпион, постоянно е с лют усет. Използват огромно количество подправки, обожават остри сосове. Ако каните на посетители представители от този знак, заложете на ядене с характерност.

Какво обича да яде Стрелец

Обожават да пробват нещо ново, само че нямат особени гастрономични пристрастия. Техните вкусови желания зависят от настроението, от хората, с които са в дадения миг, от мястото, където се събират да ядат. И те като Скорпион обичат остри сосове, само че множеството ги прибавят в храната, в случай че не им харесва ястието. Готвят понякога и по нужда или по избор на душата. Не може да се каже, че са с високи кулинарни умения, само че ястията, приготвени от тях, са постоянно изумителни, изключително предопределени за тези, към които Стрелците имат усеща.

Какво обича да яде Козирог

Предпочитат храна, която да покаже обществения им статус, по тази причина на драго сърце описват на познати и сътрудници какво тъкмо са вечеряли в ресторанта. Въпреки това сами или в компания с най-близки биха могли да хапнат нещо доста просто и непретенциозно. Не обичат да готвят доста, избират да прекарват времето си с други действия, само че са много придирчиви към това, което им сервират. Опитват нещо ново и екзотично единствено по лична воля, тъй че е най-добре да им се сервира обичайно ядене.

Какво обича да яде Водолей

Като предписание деликатно се грижат за себе си, по тази причина избират здравословната храна, само че е значимо да бъде и вкусна. Така че на празник хапват всичко, което им се предлага, а в случай че нещо им е доста вкусно, на мига не помнят, че са на диета. Самите те готвят доста вкусно, обожават да опитват и се пробват да възпроизведат в домашни условия храна, която им е харесала в ресторант или на празненство. Привличат ги и обичайна, и екзотичната кухня.

Какво обича да яде Риби

Те са придирчиви - в случай че им се коства, че някои артикули са несъвместими, в никакъв случай няма да станат част от храната им. Работата е не във вкусовите качества, а в характера им. Но в случай че нещо им хареса, при никакви условия не ще се откажат, даже от време на време да са за сметка на здравето им. Самите те готвят по нужда, а не по волята на сърцето. Но в случай че това стане, резултатът е превъзходен. При тях дотам е развита кулинарната вътрешен глас, че от най-баналните артикули могат да основат нещо необикновено.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР