Астролозите предупреждават, че каквото и да правите, някои зодии са

...
Астролозите предупреждават, че каквото и да правите, някои зодии са
Коментари Харесай

Зли по рождение? Тези 4 зодии ще съсипят живота ви

Астролозите предизвестяват, че каквото и да вършиме, някои зодии са непоправими случаи и злините им са заложени по рождение.

Те са толкоз коравосърдечни, че са способни безусловно да ви съсипят без да им мигне окото и да продължат да си играят на телефона, до момента в който вие ревете в прилежащата стая. Никога не би трябвало да се изпречвате на пътя им, тъй като в последна сметка унищожени ще сте единствено вие.

Дева

Девите се усещат доста самодостатъчни и точно поради това, когато човек от този знак гради връзки, той се усеща доста мощен и слага свои лични условия. Нарушаването им, те възприемат като персонална засегнатост.

Девите обичат да държат една ръка разстояние. Те избират да се концентрират върху своя живот и своите си проблеми. Опитват се да пренебрегват недоволствата на другите хора. Защо да ги боли главата от непознатите несгоди, като си имат свои?

Собственото успокоение на тези хора е доста по-важно от всичко останало.

Козирог

Те са известни със своята деловитост, само че постоянно това прераства до апатия. От детството умеят да изненадват с това какъв брой са съществени и зрели за възрастта си.

Те избират да построяват връзките си с хората не на база страсти, а на взаимна полза, вярвайки че това е доста по-честно.

Козирозите избират да се вслушват в гласа на разсъдъка, пренебрегвайки сърцето. Те не могат да бъдат наречени тъкмо зли или неприятни. Техният принцип е, че няма смисъл да губят време за страсти и прочувственост. Това съгласно тях единствено пречи на живота и продуктивната работа.

Скорпион

Да, несъмнено, от всички характери, това са хората с най-сложен. Те наподобяват доста безчувствени. Те са нарцисисти и не се интересуват от възприятията на другите, от време на време могат да станат доста цинични и подозрителни към близките.

Те са отлични манипулатори, тъй като в случай че не ви е грижа за непознатите страсти, е доста по-лесно да дърпате конците.

Дори любовта за тях е просто метод да изкарат пристрастеността си на повърхността. Връзките им са по-скоро като безкрайни борби и затова би трябвало да имате доста мощ и воля, с цел да живеете с представител на този знак.

Близнаци

Те може да наподобяват доста отворени и откровени хора, само че това е единствено фасада. Те са извънредно непостоянни и рядко обръщат внимание на проблемите и желанията на други хора. Понякога са доста арогантни и това не им разрешава действително да видят хората към себе си.

Те постоянно възприемат връзката като една занимателна игра. Флиртът без ангажимент е доста по-интересен за тях от една същинска сериозна връзка. Склонни са към изменничество и невярност и след това даже няма да изпитват скрупули.

Без да мислят за възприятията на другите те са в положение да наранят близките просто ей по този начин. написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР