Астролозите посочиха представителите на зодиакалния кръг, които никога няма да

...
Астролозите посочиха представителите на зодиакалния кръг, които никога няма да
Коментари Харесай

Посочиха кои са личните врагове на всяка зодия

Астролозите показаха представителите на зодиакалния кръг, които в никакъв случай няма да могат да се схванат, даже да намерят общ език.

Овен

Овенът не понася скучните хора. Те постоянно са цялостни с сила и жизненост. Ето за какво им е мъчно да намерят общ език с пасивни и мързеливи хора. Те ще стоят настрани от Близнаци заради склонността си към  меланхолия.

Телец

Телците са надеждни, виновни и безкомпромисни персони, които изненадващо ненавиждат себеподобните си. Те обичат отзивчивостта, добротата и способността за поддръжка. Следователно, тези представители на знака в никакъв случай няма да хранят дълбока благосклонност към Козирога поради тяхната лакомия и алчност.

Близнаци

Близнаците елементарно могат да изпаднат в меланхолия заради вътрешната си тревога. Инстинктивно представителите на този знак се пробват да избегнат скучните хора. Затова те ще стоят настрани от скучните Риби.

Рак

Раците са прекомерно спокойни и от време на време откъснати хора. Те обичат уединеното развлечение и нормално за на никое място не бързат. За представителите на знака ще бъде мъчно да намерят общ език със скорпионите. За тях те ще наподобяват доста придирчиви.

Лъв

Лъвовете са властни, смели и уверени. За тях главният зложелател е Девата. Това е по този начин, тъй като те също са много нарцистични и арогантни. За Лъва всяко съревнование е просто немислимо.

Дева

Девите обичат и ценят реда във всичко. Те в никакъв случай няма да одобряват безпорядък в живота си, изключително в случай че той идва от другите. За да не бъдат на ръба на нервна рецесия, меланхолия или психическо разстройство, те ще заобикалят Водолеите, които сеят безпорядък и блъсканица.

Везни

Везните излъчват успокоение и естетика. Те са добродушни и миролюбиви и в никакъв случай няма да се схванат с тези, които им подреждат, камо ли да им покачат звук. Затова Везните не са другарски настроени с мощни и импулсивни Овни.

Скорпион

Скорпионът ще наподобява спокоен и балансиран за известно време. Истинската му същина обаче се крие в жестокост и злопаметност. Те ненавиждат Водолеите, тъй като ги намират за скучни и отвън този свят.

Стрелец

Стрелците са цялостни с убеденост, сила и жизненост. Често те са най -веселите и безобидни представители на зодиакалния кръг. Те не знаят по какъв начин да се ядосват дълго време и да се наскърбяват на някого. Благодарение на прелестния им темперамент те нямат врагове.

Козирог

Козирозите са несломими и в никакъв случай не усещат отмалялост. Те няма да са в застой, движейки се единствено напред. Следователно те не обичат скучните и пасивни хора. Врагът на Козирога е Ракът.

Водолей

Водолеите се характеризират с своенравие, любознание и предпочитание за нови неща. Те ще бъдат натоварени с консерватизъм, традиция и цялостен застой. Представителите на знака стартират да се паникьосват, когато всичко в живота стартира да върви ясно по  график. Следователно врагът за тях е Телец.

Риби

Рибите са уязвими, спокойни и изобретателни хора. Те не понасят неспокойния, гръмък и радостен Стрелец. Рибите постоянно ще завиждат на силите на представителите на огнената буря. Това е по този начин, тъй като те самите мъчно намират общ език с нови хора и по някакъв метод разрушават нормалните основи на живота си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР