Астроложката Алена направи мрачна и изнeнадваща прогноза за възможното влияние

...
Астроложката Алена направи мрачна и изнeнадваща прогноза за възможното влияние
Коментари Харесай

Алена помрачи деня на Златимир Йочев с ужасна прогноза за България и българите в чужбина

Астроложката Алена направи мрачна и изнeнадваща прогноза за вероятното въздействие на ретроградните планети Меркурий и Венера върху бъдещето на страната ни.

Според нея има заплаха недобре осведомени българи зад граница да създадат изявления, с които да попречат на опитите за стабилизиране на България.

Те могат да смъкват държавното управление не поради това, че не обичат страната си, а тъй като от 20 години не са се прибирали и не знаят какво се случва тук, разяснява Алена като посетител на Златимир Йочев в утринния блок на bTV.



Гадателката по звездите разяснява също, че се е радвала, че два месеци е нямало ретроградни планети и това е можело да докара до стабилизиране на страната, само че този късмет е бил пропуснат.

“Всеки контракт, реализиран по време на ретроградния Меркурий до 15 май, ще се разпада ”, съобщи Алена. Тя прикани хората да не вземат заеми в този интервал или да не стартират нова работа. Ако въпреки всичко би трябвало да го създадат, дано си оставят малка врата за предоговаряне на по-късен стадий.



Тя сподели още, че компликациите в политиката няма да бъдат избегнати, само че ще има развой на осъзнаване на остарели неточности и проблеми.



Според Алена ретроградните Меркурий и Венера няма да повлияят на сключването на брак или на ражданията, по тази причина хората, които чакат тези най-важни събития в живота преди средата на май, могат да бъдат спокойни. Зодиите Близнаци и Дева даже ще бъдат ненапълно облагодетелствани от ретроградното придвижване на Меркурий, тъй като той е техен настойник, изясни астроложката.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР