Астрологията винаги ни е интригувала и често се допитваме до

...
Астрологията винаги ни е интригувала и често се допитваме до
Коментари Харесай

Градове, които отговарят на зодията ни и трябва да посетим

Астрологията постоянно ни е интригувала и постоянно се допитваме до нея, с цел да получим отговори за разнообразни аспекти от живота ни. Но оттатък хороскопите и съвместимостите сред другите знаци от зодиака, има редица други забавни обстоятелства, свързани с тази просвета, които ни оставят мощно сюрпризирани.

Имате ли обичан град по света, който бихте посещавали още веднъж и още веднъж? А съществува ли място, на което мощно мечтаете да отидете? Има опция тези ваши копнежи по разнообразни елементи на планетата да са обвързани със зодиакалния ви знак.

Съществува направление в астрологията, което дефинира кои градове дават отговор на знака, под който сме се родили. Според астролози има градове по света, с които всяка зодия би се чувствала енергийно обвързвана и пълноценна. Ето в кои градове бихте се чувствали вкъщи, по отношение на зодиакалния ви знак?

Везни

Тук градовете, за които ще си приказваме са Копенхаген и Виена. Управлявани от планетата Венера Везните обожават всичко естетически издържано и красиво. Красивите гледки и впечатляващата архитектура на тези места са това, в което представителите на тази зодия се влюбват.

 2364315

Скорпион

Скорпионът би бил най-щастлив в Ню Орлианс и Вашингтон. Това е по този начин, тъй като тази зодия се свързва естествено с по-тъмна и тайнствена и даже злокобна сила. Ню Орлианс има богата история от спортни събития и се свързва с духовното. Вашингтон излъчва сходна злокобна сила, където непрекъснато дебнат нечисти претекстове и планове.

Стрелец

Стрелците не обичат да се застояват на едно място. Те биха желали да изследват всеки град, само че този, който им е определила астрологията е Будапеща. Това място има какво да предложи на Стрелеца и в същото време е комфортна точка от картата, от която елементарно могат да се посетят други европейски градове.

Козирог

Представителите на тази зодия са интелигентни, виновни и амбициозни. Затова не е чудно, че Оксфорд е един от градовете, свързани с тази зодия. Тук още веднъж виждаме Бостън, защото сходно на Девите, по този начин и Козирозите обичат реда и чистотата.

Водолей

Над Водолея господства планетата Уран, която е господарката на нетрадиционното. Затова и градовете, асоциирани с тази зодия не са тези, които ви идват на разум, когато стане дума за пътешествия. Стокхолм и Москва са двата града, които са свързани енергийно с Водолея. Те имат неповторима сила, която притегля интереса на този зодиакален знак. Водолеят в никакъв случай не би живял в известна туристическа дестинация.

 2364318

Риби

Лисабон е един от градовете, които дават отговор на натурата на Рибите. Все отново е покрай вода, а това мигновено притегля интереса на Рибите! А локалната просвета и богата история ги кар да се усещат вкъщи. Дъблин от своя страна притегля с това, че основава общественост и е обкръжен с природа.
Посетете Peika.bg, където ще видите, която включва зодиите от Овен до Дева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР