Астрологията ще ви помогне да задълбочите интуитивното си познание към

...
Астрологията ще ви помогне да задълбочите интуитивното си познание към
Коментари Харесай

Как да съблазним или отблъснем партньора по зодиакалния знак?

Астрологията ще ви помогне да задълбочите интуитивното си знание към себе си и другите. То предизвиква към съпричастност, съчувствие, добрина и химия във всички ваши взаимоотношения. Всеки знак е неповторима персона и е значимо да знаете кой от какво има потребност.

ОВЕН: 21 МАРТ - 19 АПРИЛ

Овните са известни със своя емоционален, забързан ход към живота. Те се подхранват от страст; по тази причина те са мощно възбудени от неочаквани прояви на предпочитание.

Въпреки че може да наподобява жестоко, нищо не подпалва този огнен знак по този начин, както непредвидена връзка на извънредно място.

Овенът е първият знак в зодиака и като подобен те обичат да вършат първия ход. Основното нещо е да действате и да поемете самодейността.

ТЕЛЕЦ: 20 АПРИЛ - 20 МАЙ

Управляван от Венера (планетата на любовта и красотата), Телецът е един от най-романтичните знаци на зодиака. Те обичат да изследват възприятията си.

Опитайте се да съблазните обичания си Телец благодарение на цялостно потапяне в атмосферата. Като земен знак, Телецът е сензитивен към омагьосването.

Не забравяйте също, че Телецът се отблъсква от небрежността.

БЛИЗНАЦИ: 21 МАЙ - 20 ЮНИ

Всичко в живота на Близнаците е обвързвано с двойствеността. Докато някои Близнаци могат да одобряват това качество безусловно, тези умни въздушни знаци имат повече от задоволително харизма, с цел да накарат една моногамна връзка да се усеща добре. Те живеят под мотото „ Разнообразието е подправката на живота “. Сериозно, те са подготвени да опитат съвсем всичко!

Всъщност единственото нещо, което Близнаците не харесват, е монотонността.

РАК: 21 ЮНИ - 22 ЮЛИ

За тези сладки и чувствителни водни знаци интимността е дълъг път. Раците би трябвало да се усещат в сигурност, преди да излязат от черупката си. И най-бързият метод за подсилване на вярността е посредством физическата непосредственост. Ракът се ръководи от Луната, планетата на страстите. За да ги съблазните, не се опасявайте да употребявате всички сантиментални жестове. За Рака интимността е значима.

ЛЪВ: 23 ЮЛИ - 22 АВГУСТ

Драмата е значима за Лъва. Импулсивни и избухливи, тези момчета обичат да се усещат мечтани повече от всичко. Те се вълнуват при мисълта, че са мечтани.

Лъвовете, ръководени от Слънцето, усещат, че всичко се върти към тях. Те обичат, когато зарежеш всичко и се съсредоточиш върху него. Нека вашият Лъв се почувства като крал/кралица/владетел, какъвто е, и ще бъдете възнаградени.
ЗОДИИ, не правете тези неточности във връзката си
Човешките взаимоотношения са комплицирани и двупосочни. Важното е да намерим салдото и пътя си един към различен, с цел да се усещаме щастливи и у...
Прочети повече
ДЕВА: 23 АВГУСТ - 22 СЕПТЕМВРИ

Традиционно знакът Дева се символизира с архетипа на Девата. Тази остаряла асоциация от време на време води до неправилното съмнение, че Девите са фанатици. Истината е противоположната. Все отново те са чувствени земни знаци!

Управлявани от Меркурий (планетата на общуването), Девите обичат да приказват за интимността. Дева е мигновено отвратена от всичко, което считат за нехигиенично.

ВЕЗНИ: 23 СЕПТЕМВРИ - 22 ОКТОМВРИ

Везните се ръководят от Венера, планетата на любовта и хубостта. Съответно, Везните са склонни да се отнасят към любовниците си като към скъпоценни творби на изкуството. С толкоз изтънчени усети не е изненада, че Везните са привлечени от грациозност и изисканост. Везните мигновено ще се отвърнат, в случай че диалогът е отегчителен.

СКОРПИОН: 23 ОКТОМВРИ - 21 НОЕМВРИ
5 зодии, които подло ласкаят близките, с цел да реализиран своето
Ласкателството е инструмент, който хората ловко употребяват за персонална полза. Те съответно споделят нещо прелестно на този, на който желаят да...
Прочети повече
Енергията на Скорпион съчетава пристрастеност и духовна прочувствена непосредственост, което ги прави магьоснически привлекателни.

Управлявани от Плутон, Скорпионите обичат да се потапят в интимността.

СТРЕЛЕЦ: 22 НОЕМ - 21 ДЕК

Стрелецът е откривател, тъй че приключенията постоянно ще бъдат главният им трогателен фактор. Стрелецът преглежда физическата фамилиарност като опция за прочувствено изобретение и интелектуална агресия. Стрелците са майстори на съблазняването и страхотни в правенето на обич, само че избират да се съсредоточат върху по-игривите аспекти на удоволствието.

КОЗИРОГ: 22 ДЕКЕМ - 19 ЯНУАРИ

Козирозите са най-амбициозният знак на зодиака. Тези авантюристичен земни знаци одобряват интимността съществено и чакат да го създадат и сътрудниците им. Те желаят да имат богат персонален живот, изпълнен с доста завършения. Така че не се опасявайте да увеличите топлината с тези създания.
Казват, че тези 5 зодии имат лицемерен живот
Някои хора са това, което са. Въпреки това има хора, които демонстрират друга страна първоначално и когато ги опознаете, разбирате, че водят...
Прочети повече
Но нищо не ги отблъсква повече от човек, който не прави нищо друго, с изключение на да приказва.

ВОДОЛЕЙ: 20 ЯНУАРИ - 18 ФЕВРУАРИ

Водолеите са астрологично извънземни. Тези ексцентрици постоянно държат главите си високо в облаците. По-традиционните подходи към фамилиарност може да изключат вашия Водолей. Те просто не са задоволително причудливи за този свободомислещ въздушен знак. Подобно на другите въздушни знаци, те обичат разнообразието и ненавиждат скуката.

РИБИ: 19 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ

Рибите са доста духовни и съчувствени. Те са разчувствани от необикновени проучвания. Така че не забравяйте да проучите този воден знак. Добавете към това четене на Таро или медитация, с цел да подобрите интуитивната си връзка. Освен това тези Риби обичат да се движат по течението.

В последна сметка Рибите са любопитни души, тъй че единственото нещо, което ги отблъсква, е издръжливостта. Ако сте еластичен и отворен човек, Рибите на драго сърце ще плуват във вашата посока.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР