Астрологът Влад Рос е готов с прогнозата си за идния

...
Астрологът Влад Рос е готов с прогнозата си за идния
Коментари Харесай

Лоша прогноза за 3 зодии през юли

Астрологът Влад Рос е подготвен с прогнозата си за идния месец юли. По думите му той ще се окаже извънредно тежък за представителите на три зодии.

Според него хората от тези знаци би трябвало да са подготвени за доста проблеми и същински бедствия, които изцяло ще завладяват живота им през един от летните месеци.

Бъдете подготвени за съществени тествания и се запасете с доста самообладание.

Водолей

Юли не предвещава нищо положително за Водолеите. Първо, може да имат незабавен случай на работа. Второ, те ще би трябвало да изпълнят остарели обещания, които са отлагали дълго време. Трето, представителите на тази зодия могат да претърпят случай. Последната седмица на месеца ще е добра за тях, може да получат положителни вести.

Риби

В живота ви ще се случат няколко съдбовни събития, които ще ви се отразят отрицателно. Чакат ви проблеми на работа, в персоналния живот, само че и в останалите сфери на живота. Трябва от в този момент да се запасите с доста воля и самообладание, тъй като компликациите ще са безусловно през целия месец.

Телец

Чакат ви сложни обстановки, които ще би трябвало да преодолеете. Струва си да бъдете деликатни в фамилните връзки, тъй като може да се стигне до сериозен спор. Опитвайте се да не провокирате кавги. Всичко може да се срине в кариерата ви. Намалете натоварването и осъществяването на значими цели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР