Астро-акценти Бъдете разумни! Избягвайте да се поддавате на злобни провокации,

...
Астро-акценти Бъдете разумни! Избягвайте да се поддавате на злобни провокации,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-акценти

Бъдете рационални! Избягвайте да се поддавате на злобни провокации, присъединяване в разногласия и разправии. Всяко малко нещо може да прерасне в по-голямо и рисково. Облаците над хоризонта доста скоро ще се разкарат.

На 30 януари Слънцето е в съвпад с Меркурий – Благоприятно време за интелектуална активност, за договаряния. Лесно могат да се намерят решения на значимите въпроси. Лесно се реализират нови запознанства, персонални и настоятелен връзки.

На 31 януари Сатурн е в секстил с Нептун – Възможни са креативен музи, интуитивни прозрения. Благоприятен интервал за работата на лечебни заведения, университети, църкви, културни институции.

На 2 февруари Марс влиза в рискова площ с Плутон – Напрегнат аспект. Важните неща е по-добре да бъдат отсрочени. Лесно можете да бъдете въвлечени в неприятни събития, в кавги и спорове. Избягвайте местата, където има доста хора. Бъдете деликатни на пътя като пешеходци и като водачи.

На 3 февруари Венера образува тригон към Уран – Това взаимоотношение ще донесе нови и ексцентрични хрумвания, както в деловата, по този начин и в персоналната сфера. Предстоят за мнозина забавни и необикновени запознанства, приятни вести, блестящи вероятности. Хармоничната конюнктура дава обещание нараснала сензитивност, схватливост и вероятни непредвидени обрати в персоналните връзки. Хората ще са склонни да постъпват автентично, да опитват или да се влюбят от пръв взор, ще бъдат по-проницателни и възприемчиви към всичко ново.

Благоприятни дни за подкастряне – 29януари, 1 и 3февруари

Луната се движи на луфт – в същото време не би трябвало да се подхваща нищо значимо.

29.01.2019 00:40 - 16:34

01.02.2019 00:34 - 02:48

03.02.2019 12:54 - 15:04

Овен – Седмицата дава обещание да бъде плодотворна и цялостна с огромни хрумвания и нови проекти. Нещата ви се получават доста добре. Желателно е обективно да оцените своите благоприятни условия и да разпределите времето и силите си по този начин, че работата да не заема цялото ви време. Вие постоянно сте подготвени да се борите и да заставате лице в лице с провокациите. Това е отличен интервал за битка с неприятните привички. Излишните страсти би трябвало да се овладяват навреме. Важните диалози придвижите за сряда и четвъртък, защото тогава Луната ще улесни връзката. В останалото време избягвайте да изяснявате връзки. Личният ви живот ще бъде по-активен. Отношенията ви ще станат по-чувствени и буйни.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Телец – Хороскопът ви дава обещание, че тази седмица ще бъде великодушна на позитивни страсти, приятни изненади и дарове също не са изключени. Ако решите да участвате в лотарията, шансът може и да ви се усмихне. Вие не постоянно успявате да се справите с страстите, постоянно под тяхното въздействие вършиме неточности, за които по-късно съжалявате. Каквото и да споделят останалите, не бързайте: имате задоволително време да помислите за проект за деяние. Трябва да внимавате със препоръките на другите хора, те не постоянно са толкоз положителни, колкото наподобяват. Партньорските връзки ще бъдат в центъра на вашето внимание. Добро време за някои градивни промени в персоналния ви живот. Отношенията с някой, който познавате отдавна, през тази седмица могат да преминат на ново ниво.

Благоприятни дни-01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Близнаци – Ако още от понеделник си извършите проекти за седмицата и разчетете времето си, интервалът ще бъде доста работлив. Вземате дребните неща доста във вътрешността, постоянно сте нервни в обстановки, в които си коства да запазите успокоение. Домашни (семейни, битови) проблеми не са изключени и може даже да отвлекат вниманието ви от работата. Не се доверявайте на тези, които ви дават обещание прекалено много. Планетите ви предлагат да прекарвате повече време вкъщи си, да поддържате връзка с близки и родственици, семейство, родители, деца. Това е уместно време за образуване на вашия дом, дребен ремонт, закупуване на нови мебели, възстановяване на комфорта на живот. Инициативите са допустими, само че би трябвало да се вършат с нараснало внимание. Не се опасявайте да флиртувате и да покажете благосклонности към тези, които не са ви безразлични.

Благоприятни дни- 03.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Рак – През актуалната седмица е допустимо да срещнете компликации и неприятности по пътя си. Бъдете деликатни към проблемите, с които ще се сблъскате. Също по този начин ще е добре да сте решителни и да отстоявате мнението си до последно. Може да останете излъгани в упованията си. Ще би трябвало да придобиете умеенето да се подчинявате на събитията и бързо да реагирате на изменението на обкръжаващата конюнктура. На мнозина ще им се случи да се влюбят и да потънат в любовни прекарвания. През интервала ще бъдете както постоянно очарователни, уверени в своята прелест и ще съумеете да разсъните същински интерес у някои представители на противоположния пол.

Благоприятни дни- 28, 29.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Лъв – Слънцето ви подарява с добра витална сила. Избягвайте места, където има доста хора - странни и неприятни неща могат да се случат към вас. От нови запознанства също е добре да се откажете в този момент. По време на работа е по-добре да бъдете по-сдържани, даже и да сте възмутени от нещо. Не зацикляйте върху дреболии и не се тормозете, в случай че нещата не вървят добре. По силите ви е да измененията обстановката към по-добро, само че би трябвало да поддържате оптимизма си. бъдете изключително деликатни с информацията, въздържайте се от злословия. Внимавайте, тъй като всяко от вашите изказвания може да бъде неправилно интерпретирано. По-често проявявайте вашия персонален сексапил. Със своята харизма елементарно ще можете да предразположите хората към себе си.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Дева – Динамична и изпълнена с провокации седмица, носеща на напористите и по-дейните от вас многочислени победи. Трябва да се концентрирайте върху работата, всичко останало ще мине на по-заден проект. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и събитията ще ви принуждават да бъдете непрекъснато в придвижване. Не бъдете прекомерно доверчиви. Някой може да се опита да ви измами. Може да изпаднете в конфликтна обстановка с сътрудниците си. Финансовото състояние е леко несигурно. Някои от вас ще се замислят за промяна на работното място. В любовта бъдете рационални, вземете развиването на връзките си под ваш надзор и не рискувайте! С вашето обаяние няма да ви е мъчно да притегляте вниманието на противоположния пол.

Благоприятни дни- 28, 29.01.; 01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Везни – В понеделник мързела заплашва да потисне всички други желания, само че през втората половина на седмицата силите и силата ще се усилят доста. В четвъртък ще имате опция да употребявате капризите на ориста във ваша изгода. Но през уикенда, наподобява ще би трябвало да се справите с насъбраните домашен отговорности и фамилните проблеми. Не се стремете да угаждате на другите. Поставете себе си в центъра. Венера и Юпитер и тази седмица ви подаряват с позитивни страсти, чувство за шанс и разцвет. Може да очаквате положителни вести. Мнозина ще имат прелестно другарство и благоприятни условия за флирт. Не са изключени приятни нови запознанства. Време е да се отпуснете и да изпуснете парата. Развличайте се, влюбвайте се, запознавайте се с забавни хора.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Скорпион – Възможно е да имате сложен интервал. Въпреки бойния си дух и предпочитание да работите интензивно, ще постигнете минимални резултати. Определете целите си за седмицата, стегнете се малко, организирайте се и не се отхвърляйте от набелязаните цели. Ще се сблъскате с избрани провокации и компликации. Възможно е да усетите известна престореност у близките. Пазете се от клюки и хитрости, може би хората към вас не са това, което наподобяват на пръв взор. Добре ще е да не поемате нови служебни и персонални задължения, а да завършите всичко, което сте почнали до момента, което сте възнамерявали, само че по една или друга причина сте отлагали.

Благоприятни дни-01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Стрелец – За вас следва една извънредно добра седмица. Късметът ви е мощен и блестящо изразен във всички житейски посоки. Вие сте цялостни с сила и мощ за нови достижения. Ако ги насочите към реализацията на креативния капацитет, можете да постигнете триумф без доста компликации. Вашата вътрешен глас и половост също се усилват и хората към вас го усещат. Личният ви живот ще бъде цялостен и ослепителен. Не се оплаквайте от липса на шанс. Венера и Юпитер ще ви поддържат във всичко. Периодът е добър и за обвързаните, и за необвързаните. Като цяло се усилват възможностите на всички свободни представители на знака да срещнат нова обич. Тези, които имат към този момент връзка, дано да прибавят повече динамичност в връзките.

Благоприятни дни- 03.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

Козирог – Седмицата може да е доста напрегната, само че и в това време многообещаваща. Опитайте се да подхождате към професионалните си отговорности по най-отговорния метод. Бъдете смели и съобразителни, не отстъпвайте от предварителните си замисли. Сега не е време за мечтаене, а за здрава работа, даже да срещате съществени ограничавания. Много е значимо да планирате дните си по този начин, че да ви остава време за отмора, за разходка и за здрав сън. Ако не се обезпечите с всичко това, то професионалните и други триумфи ще се окажат краткотрайни. Каквото и да предприемате, пазете се от допускане на неточности заради нехайство. Прекалено разсеяни сте и постоянно можете да си навредите поради неналичието на съгласуваност. По-добре е да употребявате това време, с цел да анализирате грешките от предишното.

Благоприятни дни- 28, 29.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

Водолей – За вас седмицата, която следва, ще е много удобна. По отношение на персоналните връзки интервала е постоянен, ще ви се удава да поддържате хармоничната атмосфера в фамилията. Постарайте се да запазите положителни връзки също с сътрудниците и деловите си сътрудници - сигурно ще имате потребност от тяхната помощ. В края на интервала деловата интензивност и виталният ви капацитет като цяло ще намалеят, а възприятието на отмалялост ще бъде изключително мощно. Опитайте освен да изразявате мнението си, само че и да слушате събеседниците си. Съществува заплаха старите стандарти да попречат на реализацията на вашите проекти за бъдещето. Около вас ще има доста другари, ще царят наслада, оптимизъм и прелестно раздвижване.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

Риби – През новата седмица ще би трябвало да се фокусирате върху най-практичните и рационални решения и избори, които може да вземете. Забравете за импулсивните и спонтанните неща, те няма да са ви от помощ в постигането на задачите ви. Тази седмица ще можете да оказвате въздействие върху хората. Необходимо е обаче да се работи не посредством мощ и напън, а нежно и внимателно, да пипате с кадифени ръкавици. Направете нещо за самите себе си. Тръгнете по нов път, променете нещо в метода си на живот. В персонален проект ви чакат приятни изненади, жестове на внимание и даже сантиментални вечери с обичания човек. Ще се радвате на повече деликатност и внимание от елементарното, което сигурно ще ви хареса.

Благоприятни дни- 28, 29.01.; 01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР