Астън Мартин е една от приятните изненади от началото на

...
Астън Мартин е една от приятните изненади от началото на
Коментари Харесай

Астън Мартин: Трудно ще намалим разликата спрямо Ред Бул

Астън Мартин е една от приятните изненади от началото на сезон 2023 в F1. Отборът от Силвърстоун сподели отлична скорост в първите два старта за годината и е един от топ тимовете на стартовата решетка. Въпреки това Майк Крак има вяра, че ще бъде много мъчно за неговия отбор да понижи изоставането си от Ред Бул в хода на сезона.

Астън Мартин на процедура е вторият най-силен тим на стартовата решетка. Британците сътвориха автомобил, който е радикално друг по отношение на този от предходната година. Екипът сподели отлична скорост в надпреварите и положително изхабяване на гумите. Това разреши на Фернандо Алонсо да се качи на подиума в Бахрейн и Саудитска Арабия

В момента Астън Мартин е пред тимове като Ферари и Мерцедес. Според някои анализатори основаният в Силвърстоун тим даже ще се бори за победи. Но шефът на Астън Мартин Майк Крак остава реалист макар двата подиума на Алонсо. Специалистът от Люксембург е безапелационен, че неговият тим мъчно ще настигне Ред Бул, даже и в случай че австрийците не развиват своя автомобил.

„ Трудно ще понижим разликата по отношение на Ред Бул. Те имат голямо преимущество пред всички останали. Вярвам, че те ще останат на върха даже и в случай че не развиват своя автомобил “, сподели Крак.

„ Но ние не обръщаме толкоз внимание на изоставането си по отношение на върха. Вместо това взехме решение, че в действителност би трябвало да погледнем към себе си и да се опитаме да подобрим колата си. Едва по-късно ще погледнем къде тъкмо се намираме в подреждането “, добави шефът на Астън Мартин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР