Аспарух Аспарухов се включи като резерва и записа 6 точки.

...
Аспарух Аспарухов се включи като резерва и записа 6 точки.
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: Срещу САЩ и Бразилия ще излезем максимално концентрирани

Аспарух Аспарухов се включи като запаса и записа 6 точки.

“Разбира се, че всички ни е гняв, тъй като като тим с толкоз доста млади играчи, в действителност се усеща поддръжката на публиката. Много им благодаря и скърбя, че през днешния ден не успяхме да победим в един доста тежък мач, само че ние даваме всичко от себе си и се надявам в близко бъдеще да покажем други резултати ”, съобщи Аспарух Аспарухов.

“Доста тежък мач беше, тъй като първо играеш против директен съперник, само че в това време знаеш, че можеш да ги пречупиш, в случай че ги натиснеш, тъй като нямат най-хубавата игра досега. Но те съумяха да играят сносно - до каква степен ние им позволихме, до каква степен те се разиграха и беше много мъчно, тъй като ние искахме да държим едно постоянно равнище и да не им даваме късмет ”, добави националът.

“Благодаря на почитателите и дано да продължат да имат вяра в нас, тъй като тимът в действителност има огромно сърце и се стараем да го демонстрираме всеки ден в залата и на тренировките, и в мачовете. И отново споделям, уповавам се в близкото бъдеще да успеем да спечелим, тъй като тимът в действителност има темперамент и малко не ни доближава до в този момент ”, съобщи Аспарухов.

“И двата тима (б.р. Съединени американски щати и Бразилия) са от Топ 5 в света в каквото и да са групировка, тъй че ние ще излезем оптимално съсредоточени и ще дадем всичко от себе си, с цел да спечелим тези мачове. Надявам се да го създадем и да зарадваме почитателите ни и самите нас, тъй като имаме потребност от победи против огромни тимове ”, безапелационен е посрещачът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР