Асоциация на индустриалния капитал в България събира днес в София

...
Асоциация на индустриалния капитал в България събира днес в София
Коментари Харесай

Международни експерти ще обсъждат адаптирането към климатично неутрална икономика

Асоциация на индустриалния капитал в България събира през днешния ден в София интернационалните специалисти, с цел да обсъдят опциите и провокациите пред българските предприятията при адаптирането към климатично неутрална стопанска система. Събитието на високо ниво ще се организира на 26 септември в София Хотел Балкан, а негов съорганизатор е секция: „ Единен пазар, ползване и произвеждане “ (INT секцията) на Европейския стопански и обществен комитет (ЕИСК).

Форумът „ МСП, предприятия на обществената стопанска система, занаяти, свободни специалности: благоприятни условия и провокации на зеления преход “ ще протече в три панела. Това са „ Международни и европейски пътища към сполучлив зелен преход на МСП “, „ Предизвикателства пред климатичния преход за МСП в актуалната геополитическа рецесия – положителни практики и решения “ и „ МСП и новите технологии – взор от света, Европейския съюз и България? “.

Сред участниците ще бъдат представители на Европейския парламент, Европейската комисия, Организацията за икономическото съдействие и развиване (ОИСР), бизнес организацията на Организация на обединените нации (UNIDO), Европейската капиталова банка, Българска банка за развиване, представители...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР