Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ-СДС, фейсбукАнализ на предизвестения провал на

...
Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ-СДС, фейсбукАнализ на предизвестения провал на
Коментари Харесай

Анализът на специалистите показва, че „А“ отбора, с тези играчи и с тези резултати е пред изпадане от групата


Асим Адемов, евродепутат от ГЕРБ-СДС, фейсбук

Анализ на предизвестения неуспех на „А“ тима с капитан Кирил Петков и селекционер РуменРадев.

Когато се сглоби държавното управление, Кирил Петков го разгласи прекомерно претенциозно за „А“ тима на България. Ако алегорично оприличим този „А“ тим на един футболен отбор, картинката би изглеждала по следния метод:

Селекционер на тима – Румен Радев. Но изненада- той към този момент изостави своя тим.

Отборът е формиран от играчи, които не биха попаднали даже и измежду дълбоките, скрити запаси в тима на ГЕРБ!

Това е тим от играчи, които не могат да ритат топката, само че са селектирани да ритат кокалчетата на състезателите от тима на ГЕРБ.

Капитанът на тима, прочут измежду почитателите им като „Просто Киро“, играе на поста изменчив централен нападател, който не умее да вкарва голове, само че е занаятчия на автоголовете.

И по време на мач си умира от кеф да се снима със същински звезди от другите тимове.

Най-открояващ се ритнитопковец, пардон ритникокалец, е състезателят Рашков, който е деец от ведомствения тим на Народната милиция от „време оно“ и в никакъв случай не би попаднал дори в полезрението на скаутите на нашия тим. И в случай че имаше дрегер за неразрешени стимуланти, нямаше да го пускат да играе.

Но в действителност вторият капитан на тима, който е занаятчия по левия фланг, е скритият главатар на тима. Трансфериран е от тим от Дания, откъдето си е тръгнал дружно с най-големия им трофей и го харизал на китайски тим.

Ляв бек, вид селски бек, е Наско. Но не тъй като е селяндур, а тъй като е упражнявал в читалището на родното си село.

Отдясно се пробват да играят играчи от градската част, само че изпитват големи усложнения, тъй като са с два леви крайници.

Основен спомоществовател на „А“ тима е състезателят, който си заплати самичък трансферната сума единствено и единствено да бъде част от тима, има няма някъде към 300 000 лева!

А един от играчите, вместо да се разтича по терена, се е фокусирал върху биоразнообразието на тревното покритие.

Една от най-големите недостатъци на „А“ тима на Киро е, че е разлъчен по каква тактическа скица да играе. Капитанът се пробва да играе по тактическата скица няма ляв, няма десен фланг, само че играчите, трансферирани от тима на Социалистическия интернационал, си държат на дейностите по левия фланг и съумяват да наложат своята тактичност.

Резултатите на „А“ тима на К.П със изоставилия ги селекционер Р.Р не са по никакъв начин положителни и той инкасира загуба след загуба. Но съгласно тях все публиката им е отговорна на „А“ тима им за неприятните резултати. Те упрекват младежкия тим на ГЕРБ, че разгласяват действителните им резултати, а не тези във фантазиите им.

Анализът на експертите демонстрира, че този тим, с тези играчи и с тези резултати е пред изпадане от групата.

И в действителност това в действителност е „А“ тим – само че „А“матьорския тим на Киро и Радев!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР