Ашраф Хакими се утвърди като един от най-силните десни крайни

...
Ашраф Хакими се утвърди като един от най-силните десни крайни
Коментари Харесай

Хакими: Не напуснах Реал Мадрид заради Зидан

Ашраф Хакими се утвърди като един от най-силните десни крайни бранители в света в последните години. Пристигането му в Пари Сен Жермен против 60 млн. евро през това лято се трансформира в най-скъпия трансфер на френския гранд през това лято, като с изключение на него, на „ Парк де Пренс “ дойдоха Лионел Меси, Серхио Рамос, Жоржиньо Вайналдум и Джанлуиджи Донарума.

В седем мача от началото на сезона той към този момент вкара три гола и направи две асистенции в Лига 1, като бе един от най-хубавите играчи в отбора на Маурисио почетино.

Ашраф Хакими даде изявление пред авторитетното френско издание „ L'Équipe “, в което показа забавни детайлности от престоя му в Реал Мадрид, където Хакими стартира професионалната си кариера.

Мароканецът показа какъв е бил моментът, когато е научил, че напуща Реал Мадрид: „ Бях с другари, седнах на пейката пред къщата и там телефонът ми позвъни и беше Зидан! Казва ми, че отивам да играя другаде, като аз не го чаках. Научих доста от него. Това, което се случи през 2020 година, няма нищо общо с него. Това са други аспекти, свързани по-специално с COVID-19 и Реал Мадрид и те ме накараха да напусна. Този път имах диалог с него, който ще си остане сред нас. Той мислеше друго “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР