Ашли Греъм стана известна като първия plus-size модел, който проби

...
Ашли Греъм стана известна като първия plus-size модел, който проби
Коментари Харесай

Ашли Греъм отново провокира със скандално СЕКСИ СНИМКИ 18+

Ашли Греъм стана известна като първия plus-size модел, който проби в стилния бизнес. Американката, която е родом от Линкълн, Небраска, със самочувствие демонстрира обилните си форми и на инат на наложените стандарти буди възхита измежду феновете си със своите пропорции, а нейни горещи фотоси по бански обикалят интернет пространството и стопират дъга на почитателите ѝ, изключително в този момент, в летните горещини, написа vesti.bg.
Да, Ашли в действителност е супер звезда в света на модата. Тя е една от първите едри модели, разчупили клишето за съвършените ограничения 90 - 60 - 90, a предходната година зае особено място в лускозното издание Sports Illustrated, където се снима по бански.


Ашли, чийто размер е нетрадиционният 14, е образец за подражателство още от 2000 година, когато за първи път застава пед фотообектива, с цел да показва нетипична хубост и съблазън за моделския свят.


По мотив мнения за външния си тип, Ашли споделя:

" От 17 години съм в този отрасъл. Не мога да ви опиша какъв брой пъти са ме упреквали поради тялото ми. Но не мисля, че за хората би трябвало да се съди по фигурата им ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР