Ашли Барти се превърна в героинята на домакините, сбъдвайки мечтата

...
Ашли Барти се превърна в героинята на домакините, сбъдвайки мечтата
Коментари Харесай

След празненствата с бира в Австралия: Граждани заведе дело срещу Барти

Ашли Барти се трансформира в героинята на домакините, сбъдвайки фантазията на Австралия за купа в женската конкуренция на Аустрелиън Оупън след 44-годишно очакване. Световната номер едно бе непоколебима във всеки един собствен мач в хода на шампионата и не загуби нито сет по пътя си към трофея. След триумфа си Барти се насочи за малко към студиото на предаването Wide World of Sports, където показа за страстите си след успеха и отпразнува купата си с бутилка австралийска бира.

Макар насладата от успеха на Барти и нейните изяви да поражда най-вече позитивни страсти у нейните сънародници, измежду болшинството от фенове съществуват и недоволни персони, разочаровани от международната номер едно при дамите. Тяхното отвращение не завършва само с отрицателни мнения в обществените мрежи и освирквания, ами и с публична тъжба към съда. Въпросните лица са поискали Барти да получи финансово наказване поради нарушение на етикета, непочтено държание, както и умишлена реклама в народен ефир, без авансово позволение.

In a surprise to no one, the complaint over Barty`s victory beer has been dismissed.
— Wide World of Sports (@wwos)
" Младите девойки в страната се възхищават на Ашли Барти, а тя им дава повече от несъответствуващ образец за подражателство. " - се споделя в жалбата по случая. " Единственото пояснение на нейното поведеие би било контракт за реклама, само че подобен не съществува и Барти само предизвиква алкохолизма в Австралия. "

Жалбата на недоволстващите обаче е била отхвърлена от съда и до правосъден развой не се е стигнало. Без съществуването на нужните доказателства за умишлена реклама в народен ефир, Барти е изцяло почтена и не нарушава нито един от законите на страната си, а вероянно казусът ще откри своя край точно да тук и повече по тематиката няма да бъде обсъжадно.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР