Асен Василев ще бъде предложението за министър на финансите в

...
Асен Василев ще бъде предложението за министър на финансите в
Коментари Харесай

Асен Василев отново е финансов министър в проектокабинета Денков

Асен Василев ще бъде предлагането за министър на финансите в проектокабинета на акад. Николай Денков, номиниран за министър председател от " Продължаваме промяната ".

Това съобщи Василев на брифинг в Народното събрание. Изказването му е , който тази заран съобщи, че Петков и Василев се крият зад Денков.

Василев сподели, че се усеща най-комфортно в Министерството на финансите и удостовери, че в случай че Политическа партия предложат конструкция и състав на Министерски съвет, то той ще бъде номиниран за остарелия си пост.

Съпредседателят на Политическа партия добави, че не те се крият, а Борисов, и попита за какво с първия мандат не предложиха Томислав Дончев за министър председател, а Борисов - за вътрешен министър.

Вчера председателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров съобщи, че се работи върху състава на кабинета. Към момента обаче е малко вероятно проектоправителството да стигне до гласоподаване в зала. Причината - декларацията на Политическа партия, която се трансформира в изискване за предлагането на състав на кабинет, не събира задоволително поддръжка и е съвсем несъмнено, че ще бъде отхвърлена. Кандидатът за министър председател на Политическа партия акад. Николай Денков нееднократно е заявявал, че в случай че текстовете бъдат отхвърлени, то ПП ще върнат мандата несбъднат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР