АСЕН ВАСИЛЕВ ИЗМАМИ ЛИ ИЛИАНА БЕНОВСКА, А “ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ИЗВЪРШИ

...
АСЕН ВАСИЛЕВ ИЗМАМИ ЛИ ИЛИАНА БЕНОВСКА, А “ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ИЗВЪРШИ
Коментари Харесай

Колтуклиева уличи ПП в кражба, Кокорчо измами Беновска: Проба интелектуална кражба!

АСЕН ВАСИЛЕВ ИЗМАМИ ЛИ ИЛИАНА БЕНОВСКА, А “ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ” ИЗВЪРШИ ЛИ КРАЖБА?

Забавна преживелица да ви споделя. Гледам, звъни ми Илиана Беновска. Поколебах се дали да й подвигна, не бяхме се чували от години, не сме в положителни връзки, само че любознанието ми надви.

Оказа се, че тя се интересува от моите изследвания по абсурда с меморандума за 1 милиард $, подписан от министъра на енергетиката Александър Николов в наличието на премиера Кирил Петков със скандалните компании Gemcorp и IP3, след вечеря във Вашингтон на вицепремиера Асен Василев, който се оплака от напън от посолството на Съединени американски щати в България. Нарекох предисторията на меморандума “порочно зачатие ”, тъй като съглашението за най-голямата в историята на България задгранична инвестиция не е било съгласувана със службите и Българска народна банка и не е даван мандат на енергийния министър от странна на държавното управление да подпише меморандума.

Илиана Беновска ми изясни, че и тя работи по този скандал…аз я подкачих – е, по какъв начин по този начин, белким си против твоя другар Асен Василев?! Тя ме попита: какво искаше да кажеш с това “приятел ”, иронизираш ли ме?! Отговорих й: нали ти участваш в предизборния клип на “Продължаваме смяната ”?! Тя се шашна. “Какъв клип, защо приказваш, нищо не знам ”!

И такааа… стана ясно, че “Продължаваме смяната ” са употребявали фрагмент от изявлението на Илиана Беновска с Асен Василев от 2 юли 2021 година, в който той запява онлайн в студиото “Хубава си, моя горо ”. Обаче, известната телевизионна водеща не знае нищо за това – не е давала единодушие да включват фрагменти от нейното изявление в партийна агитация.

Е, това си е чиста проба интелектуална кражба! Потъпкване на Закона за авторското право и сродните му права! Брутална и груба операция, откакто Илиана Беновска не е давала единодушието си да я употребяват в предизборна акция.
Посъветвах Илиана Беновска да си търси правата по правосъден ред.

И какво излиза в този момент?!За #Харакиро и компания няма закон, който да не могат да нарушат. Скарани са с правото и с морала тези самонадеяни дилетанти, напъплили властта в нашата изтерзана страна.
П.П. Клипът е озаглавен: “Кои сме ние? ”…. Хахаха.. но на всички сте ясни към този момент кои сте вие!
#gemcorpip3заединмилиарддолара
#оставкаАматьори
#Харакиро

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР