Асен Василев е призован да се яви на разпит в

...
Асен Василев е призован да се яви на разпит в
Коментари Харесай

Асен Василев също на разпит в прокуратурата

Асен Василев е свикан да се яви на разпит в Софийската районна прокуратура /СРП/ през днешния ден от 10:00 часа , предадоха от „ 24 часа “. Той е извикан поради недоволствата на Радостин Василев, че има опасност за живота му.

Отцепилият се от „ Продължаваме промяната “ /ПП/ народен представител в петък пусна записи от националния съвет на партията . Радостин Василев е и с назначена от прокуратурата защита.

Вчера на разпит бе свикан и другият съпредседател на партията Кирил Петков , който не се яви, защото е в чужбина. Петков отпътува отвън България още в неделя като пътуването в началото бе оповестено за непредвидено. Впоследствие стана ясно, че той отива в Братислава с формалното пояснение, че ще открива конструкция на „ Продължаваме промяната “ в столицата на Словакия .

В понеделник обаче изненадващо Петков се появи измежду представителите на конференцията GLOBSEC. Неофициалното пояснение от източници от Политическа партия беше, че търси контакти с Урсула фон дер Лайен .

Заради записите, публикувани от Радостин Василев, прокуратурата стартира и следствие за закононарушения срещу Републиката .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР