Асен Блатечки се връща при майката на сина си Диляна

...
Асен Блатечки се връща при майката на сина си Диляна
Коментари Харесай

Скандал! Блатечки няма угодия! Пак се връща при Диляна Попова

Асен Блатечки се връща при майката на сина си Диляна Попова. Този твърдоглав слух снове из коридорите на Народния спектакъл, а в гилдията са шок от държанието на сътрудника си, написа " Галерия ". Жена му Катерина Горанова, която е режисьор, а също и актриса в театрални поставки, си е взела едномесечен отпуск.

Според осведомени, Горанова не смее да си покаже лицето от позор поради следващия нечовечен удар, който й нанесе Асен Блатечки.

Диляна Попова и артистът от дълго време затоплиха връзките си около сина им Борил, който Катерина одобри като свое дете. Жената на Блатечки даже откри сили да елементарни на моделката и въпреки да не станаха приятелки, съблюдаваха положителния звук. Покрай зачестилите срещи на Блатечки с Борил обаче, искрата сред Попова и секссимвола на българското кино още веднъж пламнала.

Така на 3-ия рожден ден на дребния преди месец от километри личало какъв брой са интимни и близки незабавно разкрили за аферата им.

Това изяснява и зачестилите снимки на Асен и Борил, които актрисата от „ Революция Z “ пуска в обществения си профил. Диляна не си позволяваше да демонстрира общи фотоси на Блатечки със сина си, а неотдавна всеки втори пост е обвързван с тях и гарниран с доста сърчица и щастливи емотикони.

Засега не е ясно дали артистът към момента живее с Горанова и щерка си или още веднъж се е изместил в дома на Попова. Според осведомени обаче този път Катерина няма да му елементарни.

Припомняме, че преди близо 4 години Блатечки остави жена си и щерка си и заживя с любовницата си Диляна Попова. През 2014 година актрисата му роди наследник, само че малко по-късно двамата се разделиха, а Асен още веднъж се върна при фамилията си. Близки до артиста разкриха, че тоймного обичал Горанова и щерка си и не могъл да преглътне възприятието за виновност към тях.

Освен това, Диляна била доста особена и в композиция с сложния темперамент на Блатечки, съжителството им било невероятно. Явно обаче любовта им към детето ги сближила в съкровен проект.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР