Асен Блатечки отново намери начин да захапе“ Диляна Попова Волно или

...
Асен Блатечки отново намери начин да захапе“ Диляна Попова
Волно или
Коментари Харесай

Диляна Попова скърца със зъби: Асен Блатечки я обиди зверски!

Асен Блатечки още веднъж откри метод да „ захапе “ Диляна Попова

Волно или несъзнателно, само че неприятното момче на киното го направи в предаването „ На кафе “.

„ Трябваха ми петдесет години, с цел да открия точния,за мен, човек. Сега съм благополучен, тъй като дамата до мен ми дава доста и ме впечатли с всичко “, съобщи артиста.

Както се вижда, червенокосата банкерка Елеонора Янакиева крепко е пипнала и укротила мъжа с безгрижен, като напразно, манталитет.

Единствената аналогия с останалите дами в живота му е аления цвят на косите, които евентуално работят като магнит на считания за секссимвол артист.

Първата му жена, режисьорката Катерина Горанова, също е с ярки червени коси. От нея Блатечки има пораснала щерка Кати, която следва архитектура.

Манекенката Диляна Попова също имаше червенокос интервал, до момента в който бе с Асен Блатечки. От нея той има наследник Борил.

Двамата се загаджиха на снимачната площадка, до момента в който той бе привързан още с  режисьорката. И изостави Горанова, с цел да заживее с Диляна Попова.

Но и тази обич не устоя дълго. Актьорът я заряза, до момента в който бе бременна със сина му, след което още веднъж се върна при синеочката от Гулянци.Връзката им бе взривоопасна, със събирания  и раздели, като най-после въпреки всичко се разделиха дефинитивно.

С днешна дата Диляня Попова също има мъж до себе си, ресторантьора Лъчезар Захариев, с който твърди, че се усеща спокойна, обичана и щастлива.

Но думите на Асен Блатечки, от екрана, я обидили грубо, настояват близки до миската.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Асен Блатечки и Диляна Попова Катерина Горанова Елеонора Янакиева Блатечки и Елеонора Янакиева Лъчезар Захариев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР