Артистът Иво Димчев шашна Ню Йорк. Изпълнителят представи В Ада

...
Артистът Иво Димчев шашна Ню Йорк. Изпълнителят представи В Ада
Коментари Харесай

Иво Димчев пее докато го обладават

Артистът Иво Димчев шашна Ню Йорк. Изпълнителят показа „ В Ада с Исус/Toп 40 “, като  част от перформанса му беше на фона на двойка голи мъже, които артистично онагледяват по какъв начин се прави секс. Голи тела, глава на прасе, мъже по долни гащи и изкуствени пениси бяха част постановката.

Вдъхновение

Премиерата на интерактивното му шоу „ В Ада с Исус/Toп 40 “ се състоя в  пробния клуб за спектакъл и пърформанси La MaMa. Спектакълът съумя да притегли вниманието  на публиката и да събере стотици искащи, които се възхитиха на творчеството. За следващ път актьорът съумя да предизвика. Екстравагантният артист се отдаде на 100 % на сцената. Между двама голи мъже, които ставаха и лягаха, имитирайки секс, той лягаше, обикаляше  и като че ли въодушевен от видяното запяваше с нова страст, разясняват очевидци.

Пробив

Освен сетивата на публиката, Димчев съумя да впечатли и една от най-големите международни медии - New York Times.  Медията разгласява в изданието си просторен материал, отдаден на българския актьор. В материала се споделя както за творчеството му, по този начин и за персоналния му живот в България.

" Животът е недопечен. Животът е произведение на изкуството. Влезте в света на Иво Димчев " е заглавието на публикацията.  Междувременно след огромния интерес зад Океана към спектакъла Димчев заяви, че има две нови дати в Сан Франциско и Лос Анджелис.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР