Арсенал записа рекордно ниска посещаемост, откакто играе домакинските си мачове

...
Арсенал записа рекордно ниска посещаемост, откакто играе домакинските си мачове
Коментари Харесай

"Арсенал" записа рекордно ниска посещаемост на "Емирaтс"

Арсенал " записа рекордно ниска посещаемост, откогато играе домакинските си мачове на стадион " Емирейтс " от 2006 година Това стана в последния кръг от груповата фаза на Лига Европа против първенеца на Беларус БАТЕ (Борисов).

" Топчиите " разгромиха своя противник с 6:0, само че дуелът ще бъде запомнен с множеството празни места по трибуните. Според английските медии срещата е била посетена от близо 30 хиляди фенове, макар че на почивката от клуба обявиха, че са били продадени 54 648 билета.

Лондончани към този момент си бяха обезпечили първото място в групата преди мача с БАТЕ. Вероятно това е предиздвикало мнозина от почитателите на лондончани да оставят на половина празен 60-хилядния " Емиратс ".

" Уважаваме решението на почитателите. Те знаеха, че ще приключим първи, без значение от развоя на мача. Видях доста игрища в последния кръг в Шампионската лига, които бяха на половина празни ", съобщи мениджърът на " Арсенал " Арсен Венгер.

Първото място в групата подсигурява, че " топчиите " ще бъдат сложени в жребия за етапа на директните елиминации в Лига Европа. Един от евентуалните противници на лондончани на 1/16-финалите е българският първенец " Лудогорец ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР