Арсенал взе добър аванс срещу Валенсия в полуфиналите на Лига

...
Арсенал взе добър аванс срещу Валенсия в полуфиналите на Лига
Коментари Харесай

Английският финал в Лига Европа все по-близо

Арсенал взе добър задатък против Валенсия в полуфиналите на Лига Европа, откакто завоюва с 3:1 на " Емиратс " и ще бъде убеден за реванша другата седмица.

Лондончани не започнаха добре и изостанаха с гол на Диакаби, само че по-късно направиха поврат още до почивката посредством два гола на Александър Лаказет. В самия завършек на мача пък те стигнаха и до още един гол, дело на Пиер-Емерик Обамеянг.

Мачът предложи доста положения и испанският отбор несъмнено може да съжалява, че не вкара още голове. Все отново " прилепите " резервираха шансове за край, макар че изгубиха едвам за повторно в 6 мача против Артилеристите.

В другия полуфинал Айнтрахт Франкфурт и Челси приключиха 1:1 в първия полуфинал от Лига Европа и оставиха развръзката за реванша. Двата тима поделиха надмощието през обособени интервали на срещата, само че като цяло “сините” от Лондон би трябвало да съжаляват повече за пропуснатата победа.

Лука Йович възпламени трибуните с гол в 23-та минута, само че в края на първата част Педро Родригес изравни. Реваншът на “Стамфорд Бридж” е идващия четвъртък.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР