Арсенал победи Нотингам с 2:1 у дома в мач от

...
Арсенал победи Нотингам с 2:1 у дома в мач от
Коментари Харесай

Нотингам измъчи Арсенал на старта на Висшата лига

Арсенал победи Нотингам с 2:1 вкъщи в мач от първия кръг на британската Висша лига. Попаденията за " артилеристите " означиха Нкетия и Сака, а за гостите прецизен беше Ауоний.

Началото на мача беше отсрочено с 30 минути, откакто новоинсталираната електронна система за билетите на " Емиратс " се оказа дефектна и хиляди почитатели не съумяха да заемат на време местата си по трибуните.

По всичко изглеждаше, че Арсенал ще завоюва удобно дуела, откакто вкара 2 гола за 6 минути през първото полувреме и до 82-ата минута водеше с 2:0, само че в последна сметка потрепери за крайното 2:1.
 Снимка 629635
Източник:

Голове на Еди Нкетия(26`) и Букайо Сака(32`) в границите на 6 минути през първото полувреме донесоха триумфа на момчетата на Артета.

Резервата Тайуо Ауоний върна един гол в 82-ата минута и направи края на мача нервозен. Нигериецът ознаменува своя 26-и рожден ден с попадение, само че то се оказа незадоволително и цялостният актив от точки отиде на сметката на Арсенал.

Висшата лига стартира през вчерашния ден с успеха на Манчестър Сити с 3:0 против Бърнли.

Арсенал - Нотингам 2:1

1:0 Нкетия 26`

2:0 Сака 32`

2:1 Ауоний 82`

Арсенал : Рамсдейл, Партей, Уайт, Салиба, Тимбер (48 Томиазу), Йодегор, Райс, Хаверц, Сака, Мартинели (86 Габриел), Нкетия (73 Тросар)

Нотингам: Търнър, Боли, Уоръл (90 Куяте), Маккена, Орие, Йейтс, Мангала (90 Ууд), Айна (72 Уилямс), Данило (72 Ауоний), Гибс-Уайт, Джонсън (80 Еланга)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР