Арсенал планира да се раздели с дуото – Мохамед Елнени

...
Арсенал планира да се раздели с дуото – Мохамед Елнени
Коментари Харесай

Арсенал планира продажба на двама играчи до края на прозореца

Арсенал възнамерява да се раздели с дуото – Мохамед Елнени и Шкодран Мустафи, през това лято, макар че няма да може да размени двамата и да притегли нови играчи. Двамата футболисти са свързвани с изхода на „ Емирейтс” от края на предходния сезон.

Унай Емери съумя да притегли Давид Луис в последния ден на летния трансферен прозорец, което значи, че мястото на Мустафи в централната зона на отбраната е под огромен въпрос. Същият е въпросът за Мохамед Елнени, откакто през това лято в Северен Лондон чартърен пристигна полузащитникът на Реал Мадрид Дани Себайос.

London Evening Standar написа, че испанският управител на Арсенал е отворен да продава футболисти, които няма да му правят работа през новата акция. Изданието твърди също по този начин, че „ артилеристите” не могат към момента да получат оферта за Мустафи, чието показване в сърцето на защитата бе мощно подложено на критика след края на предишния сезон.

Арсенал открива сезона си във Висшата лига с посещение на Нюкасъл Юнайтед в неделя и се чака най-скъпият състезател в историята на клуба – Никола Пепе, да направи формален дебют.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР