Арсенал и Фулъм продължават преговорите за сделка за Седрик Соареш,

...
Арсенал и Фулъм продължават преговорите за сделка за Седрик Соареш,
Коментари Харесай

Фулъм се приближава до защитник на Арсенал

Арсенал и Фулъм не престават договарянията за договорка за Седрик Соареш, като “котиджърс ” се надяват да има съглашение за 31-годишния футболист до края на седмицата. “Артилеристите ” пък имат предпочитание да продадат Седрик, защото Бен Уайт и Такехиро Томиясу към този момент се постановиха като желани варианти, вследствие на което португалецът има единствено едно присъединяване в Премиър лийг този сезон, влизайки като запаса. Единственият път, когато стартира като титуляр пристигна при провалянето против Брайтън в третия кръг на Карабао Къп.

От своя страна, във Фулъм са подготвени да намерят различно решение, в случай че не съумеят да се договорят за Соареш. Такива да вземем за пример са Макс Арънс от Норич, Дани Макнамара от Милуол и Джеймс Брий от Лутън, с които  Марко Силва би желал да подпише преди да затвори зимния трансферен прозорец. Наставникът на лондончани е припрян да усили състава си този месец, само че той твърди, че мощното му предпочитание няма да го излъже да заплаща спекулативно високи цени.

Във връзка с това съгласно английския всекидневник Evening Standard Соареш взима месечна заплата 65 000 паунда, която управлението на “котиджърс ” няма да е склонно да му предложи.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР