Арсенал е предложил 105 милиона паунда за капитана на Уест

...
Арсенал е предложил 105 милиона паунда за капитана на Уест
Коментари Харесай

Деклан Райс става най-скъпият британски играч, ако премине в Арсенал

Арсенал е предложил 105 милиона паунда за капитана на Уест Хям Деклан Райс, до момента в който " чуковете " изискват най-много бързо заплащане за звездата си, преди да одобрят офертата, съобщи ДПА.

Офертата на Арсенал, която е трета за играча, може да го направи най-скъпият английски футболист за всички времена. Смята се, че предлагането е за 100 милиона паунда плюс още 5 милиона бонуси, като това би бил рекорден трансфер за Арсенал, който се надява да измъкне халфа под носа на първенците от Манчестър Сити.
 Хаверц минава медицински прегледи преди прехвърлянето си в Арсенал
Хаверц минава медицински прегледи преди прехвърлянето си в Арсенал

Въпреки това от Уест Хям не са удовлетворени от схемата на заплащане, само че са склонни да договарят, а не да отхвърлят предлагането. Арсенал към този момент направи две предложения за Райс, който желаят от дълго време, само че Манчестър Сити също има сериозен интерес към 24-годишния футболист.

Арсенал е доста по-напред за договорката с немския нападател Кай Хаверц, като към този момент е реализирано съглашение с Челси, то мина медицински прегледи през уикенда и се чака да бъде разгласен за нов футболист на " артилеристите " в идващите 24 часа.

Арсенал към момента работи и по привличането на крайния бранител на Аякс Юриен Тимбер.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР