Арсенал е най-големият клуб в Англия и целта на настоящото

...
Арсенал е най-големият клуб в Англия и целта на настоящото
Коментари Харесай

Артета: Арсенал е най-големият клуб в Англия

Арсенал е най-големият клуб в Англия и задачата на актуалното треньорско управление е да накара почитателите и футболистите още веднъж да имат вяра в това, съобщи новият управител Микел Артета.

" Една от главните ни задания е да изградим още веднъж връзката сред тима и почитателите. През последните няколко сезона тя бе повредена и вследствие на това ние губим силата си. Казвал съм го и преди, че едно от най-важните неща във футбола е последователите да поддържат тима си. Трябва да ги убедим в това, което опитваме да изградим тук. Искрено се надявам в събота да забележим някои неща, които ще ги убедят, че се движим в вярната посока. Целият развой ще отнеме време, само че първата стъпка е да върнем вярата им.

“I was really pleased with how the fans treated the players against Bournemouth and I was happy that the players went to see the fans after the game as well because we need that connection. Slowly, we need to build that back to where it was. "

- Mikel Arteta pic.twitter.com/tjINMJDuQc
— AFTV (@AFTVMedia) December 29, 2019
През последните два сезона се случиха неща, които доведоха до актуалната обстановка. Ако почитателите видят още веднъж еднаквост, близка до прилягащата исторически на Арсенал, те още веднъж ще имат вяра. Тези неща не подлежат на договаряния, а на игра. Трябва да покажем религия, сила и превъзходството, която те са привикнали да виждат. Арсенал е най-големият тим в Англия и е задължен да играе със самочувствие, бих споделил даже с надменност. Стадионът ни би трябвало отново да стартира да вдъхва боязън у съперника. Мразех гостуванията тук. Длъжни сме да използваме тази мощ.

Mikel Arteta says Arsenal are the biggest club in England pic.twitter.com/0sjcBjlvcR
— Goal (@goal) December 29, 2019
В този клуб се усеща напрежението още от първия ден. Целите са ясни - би трябвало да се печели на всеки три дни и да се натрупат титли. Трябва да бъдеш по-добър от всеки твой противник. Това са стандартите тук и те не могат да се трансформират. Публиката те подтиква към тях, когато те поддържа. Тя ти дава убеденост и протекция в сложните моменти.Този клуб заслужава единствено триумфи. Той заслужава най-хубавото всеки ден. Всеки на този стадион би трябвало да знае, че аз изисквам тъкмо това ", съобщи Артета.
Премиър лийг 20 кръг, неделя 29 декември  Арсенал 16:00предстои  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР