Арсен Венгер не спести добри думи за футболистите на Арсенал,

...
Арсен Венгер не спести добри думи за футболистите на Арсенал,
Коментари Харесай

Намирахме решение на всеки проблем, щастлив е Венгер

Арсен Венгер не спести положителни думи за футболистите на Арсенал, които надделяха Саутхамптън с 3:2 в среща от Премиър лийг. Лондончани първи позволиха гол, а победното попадение падна чак в 81-ата минута, когато прецизен беше Дани Уелбек. Срещата пристигна по-малко от 72 часа след първия мач с ЦСКА (Москва) в Лига Европа.

“Не ни беше елементарно, тъй като се изправихме против тим, който се бори да не изпадне - разяснява мениджърът на Арсенал. - Но хубавото беше, че в случай че имаше някакъв проблем, то ние незабавно намирахме решение за него. Затова би трябвало да отдам дължимото на отбора ми. Особено някои футболисти усещаха отмалялост от дуела в четвъртък, само че откриха сили, с цел да спечелим. И при 0:1, и след това при 2:2 все успявахме да се оправим заедно, поради което и спечелихме. Всяка победа е значима и ето за какво би трябвало да продължим сполучливата си серия.”

Arsenal keep on scoring - a thrilling 3-2 win against Southampton

@Aubameyang7
@DannyWelbeck pic.twitter.com/OqW09eZNJQ
— UEFA Europa League (@EuropaLeague) April 8, 2018
Уелбек осъществя два от головете, а един път прецизен беше и Пиер-Емерик Обамеянг. “Обамеянг вкарва голове, когато са ни нужни. На нападателите това им е работата. Много пъти съм го казвал, само че ще го направя отново: одобрявам Дани Уелбек и съм удовлетворен от представянето му, тъй като той мина през много сложен интервал и демонстрира извънредно мощна психика”, добави Венгер Премиър лийг 33 кръг, неделя 8 април  Арсенал 3:2краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР