Армейски части са обградили град Джилингам в в югоизточната част

...
Армейски части са обградили град Джилингам в в югоизточната част
Коментари Харесай

Армията отцепи английски град заради Скрипал и предупреди: Стойте си вкъщи!

Армейски елементи са обкръжили град Джилингам в в югоизточната част на Англия и са предизвестили жителите му да си стоят у дома. Мерките са взети до момента в който трае следствието за отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия, оповестява „ Мирър “.

Градчето е под обсада поради химическия сътрудник „ новичок “, който се счита, че е употребен за ликвидирането на Скрипал.

Две огромни военни машини са ситуирани в града малко преди обед локално време. Организиран е кордон за преместването на спешен автомобил, употребен да вдигне колата, ръководена от семейство Скрипал.

Two military recovery vehicles from @BritishArmy have crossed the cordon. pic.twitter.com/x9SnxMCdkU
— James Somper (@jsoomper) 14 март 2018 година Аварийната кола е била паркирана в града от два дни и локалните се тормозят, че може да ги изложи на риск от отравяне. Предполага се, че тя е извозила колата на Юлия Скрипал от паркинга в Солсбъри, откакто тя и татко ѝ са били отровени.

Друг сходен автомобил беше иззет от управляващите преди дни. От полицията отхвърлят да дадат детайлности, обяснявайки, че сега тече следствие.






Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР