Аржентинската мегазвезда на Барселона Лионел Меси отново иска да напусне,

...
Аржентинската мегазвезда на Барселона Лионел Меси отново иска да напусне,
Коментари Харесай

Меси отново иска да напусне Барселона, твърди Кадена Сер

Аржентинската мегазвезда на Барселона Лионел Меси още веднъж желае да напусне, твърди " Кадена Сер ". Според информацията на източника на изданието, той е взел решение да приключи договарянията за нов контракт с каталунския клуб, а актуалният му изтича през лятото на идната година.
 Меси може да напусне Барса, в случай че Неймар не се завърне през лятото
Няколко били аргументите за нежеланието на Меси да остане в Барселона, като преди всичко е неналичието на сполучлив план. Той също по този начин бил изтощен от непрекъснатото приключване на информация от " кухнята " и е неудовлетворен от това, че го държат виновен за решения, които той не е взимал.

33-годишният Меси е младеж на клуба и се трансформира в негов знак в последните години, като завоюва рекордните шест " Златни топки ". През сегашния сезон той е взел присъединяване в 28 мача, в които е отбелязал 22 гола и е дал 17 асистенции.
 Бивш шеф в Барса: Най-важното е Меси да е добре
Не за първи път се спекулира с желанието на Меси да си тръгне, откакто и различен път е изразявал недоволството си от ръководството на клуба. Очакванията обаче са той да приключи кариерата си точно на " Камп Ноу " Ла Лига 33 кръг, вторник 30 юни  Барселона 2:2краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР