Аржентинската легенда Диего Армандо Марадона не се изказа никак ласкаво

...
Аржентинската легенда Диего Армандо Марадона не се изказа никак ласкаво
Коментари Харесай

Марадона избухна: Вече никой не уважава Аржентина

Аржентинската легенда Диего Армандо Марадона не се изрече по никакъв начин ласкаво за националния отбор на родината му. Той съобщи, че значително "гаучосите " са изгубили уважението към себе си в международен мащаб. Марадона обаче си разреши да остави отвън сметките Лионел Меси, който явно провокира неговия почит.

Аржентинският президент: Меси е по-добър от Марадона

"Светът загуби огромна част от уважението си към тима на Аржентина, само че не и към Меси. Това, което ме тормози е, че в днешно време никой не се тормози от нас. В последния мач против Нигерия за малко да допуснем осем гола (б.р. срещата приключи със загуба от 2:4 за "гаучосите ") ", разяснява Марадона.

Освен това Марадона се заяде със селекционера Хорхе Сампаоли, основно поради избора му за централен нападател.

"Срамно е да разчиташ на Мауро Икарди на международното състезание, в случай, че Гонсало Игуаин е 10 пъти по-добър. Кристално ясно е, че Сампаоли нищо не схваща. Единственото, което знае е какво ще яде на посетители у приятелите си ", съобщи 57-годишният аржентинец.

Сампаоли: Икарди е покрай Реал Мадрид

Аржентина ще изиграе контроли с Испания и Италия преди старта на международното. Южноамериканците ще срещнат Италия на 23 март в Базел, Швейцария, а четири дни по-късно е дуелът с Испания в Мадрид.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР