Аржентинската футболна звезда Лионел Меси няма да напусне скоро отборът

...
Аржентинската футболна звезда Лионел Меси няма да напусне скоро отборът
Коментари Харесай

Лео Меси няма да напуска Интер Маями

Аржентинската футболна звезда Лионел Меси няма да напусне скоро тимът на Интер Маями в Съединени американски щати, оповестява журналистът от Военновъздушни сили Гийхем Балаге.

Неговото изказване идва на фона на слуховете, че седемкратният притежател на " Златната топка " може да продължи кариерата си в Саудитска Арабия, като даже се появиха информации, че има възможност той да се завърне в Барселона.

Припомняме ви, че международният първенец с Аржентина от Мондиала в Катар 2022 мина в Интер Маями през това лято, откакто договорът му с ПСЖ изтече.

С екип на " чаплите " Меси изигра 13 дуела във всички в шампионати, в които означи 11 гола и оказа помощ на своя отбор да победи в шампионата за Купата на лигите след триумф във финала против състава на Нашвил.

" Той, както и останалите футболисти на Интер Маями, ще има тедин месец отмора. Така че забравете за всевъзможни преходи към Саудитска Арабия или където и да е другаде ", означи Балаге.

До края на постоянния сезон в МЛС за Интер Маями остават единствено два дуела, в които обаче към момента не е ясно дали Лео Меси ще вземе присъединяване, защото до неотдавна лекуваше травма, а сега е на лагер с националния тим.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР