Аржентинецът Диего Шварцман надви с 6:3, 6:4 сърбина Виктор Троицки

...
Аржентинецът Диего Шварцман надви с 6:3, 6:4 сърбина Виктор Троицки
Коментари Харесай

Диего Шварцман преодоля с лекота първия кръг в Париж

Аржентинецът Диего Шварцман надделя с 6:3, 6:4 сърбина Виктор Троицки и завоюва победа номер 39 в най-хубавата си година в мъжкия професионален тенис. Той се класира за втория кръг на шампионата от сериите Мастърс в Париж и към момента има шансове да стигне до финалната конкуренция на АТП в Лондон, само че присъединяване му зависи и от други резултати. Най-вече от изхода на мача му против американеца Джон Иснър в идващия рунд.

Французинът Адриан Манарино пък в профил първенеца от 2012-а година Давид Ферер от Испания с 6:2, 6:4 за едвам час и 32 минути. Следващият противник на Манарино е Давид Гофен, от който загуби край в Япония и сигурно ще търси реванш. Белгиецът пък е още един от претендентите за шампионата в Лондон и все още заема последното осмо място.

Испанецът Фелисиано Лопес избави три от четирите благоприятни условия за пробив на Пиер-Юг Ербер и победи френския уайлдкард със 7:6(4), 6:3, с цел да си обезпечи мач против своя съотечественик Лука Пюи, който завоюва четвъртата си купа от шампионати на АТП в неделя.

Испанецът Фернандо Вердаско завоюва със 7:6(1), 7:6(6) против руснака Андрей Рубльов в мач, траял час и 50 минути. Вердаско избави разиграване за първата част при 4-5, 30/40, след което завоюва втората с петия си сетпойнт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР