Арина Сабаленка за първи път проговори след кошмарните вести около

...
Арина Сабаленка за първи път проговори след кошмарните вести около
Коментари Харесай

Първи думи от Сабаленка: Това е немислима трагедия. Сърцето ми е разбито

Арина Сабаленка за първи път проговори след кошмарните новини към кончината на нейния другар.

Бившият хокеист и треньор се самоуби (по всяка вероятност) в Маями в понеделник, като полицията продължава да не дава повече детайлности към случая в Сейнт Реджис Бал Харбър.

Въпреки нещастието, състезателката от Беларус не се отдръпна от шампионата в Маями, като в петък би трябвало да излезе на корта против испанката Паула Бадоса.

Съдбата в действителност обича да си играе с хората - това е най-хубавата другарка на Арина в тура. Двете би трябвало да излязат на корта с мисълта за случилото се тази седмица, и да опитат да изхвърлят другата от шампионата.

" Смъртта на Константин е немислима покруса - написа Сабаленка в Инстаграм. - Вече не сме дружно и сърцето ми е разрушено.

Моля да уважите желанието ми за персонално пространство, както и това на фамилията ми. Това е извънредно тежък миг. "

В добавка уредниците на шампионата от сериите WTA 1000 оповестиха, че двукратната шампионка от Шлема няма да има медийни изяви по време на конкуренцията.

Пресконференциите са наложителни, само че ще бъде направено изключение за Сабаленка, поради събитията.

" Ужасна обстановка - разяснява Бадоса. - Говоря с нея постоянно, през няколко часа. Знам какво се случва, знам в какво положение е тя. Кошмарно... А мисълта, че би трябвало да играя против нея, е просто ужасна.

Арина е доста мощен човек, ще се пребори и с това. Тя е най-хубавата ми другарка, само че за първи път не изпитвам наслада от това, че ще се срещнем. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР