Арина Сабаленка обяви, че е плакала миналата година, когато не

...
Арина Сабаленка обяви, че е плакала миналата година, когато не
Коментари Харесай

Сабаленка: Плаках, когато гледах Уимбълдън през 2022 г.

Арина Сабаленка разгласи, че е плакала предходната година, когато не можа да взе участие на Уимбълдън. Тогава тенисистите от Русия и Беларус не бяха позволени до шампионата поради нашествието в Украйна.  Надпреварата, която стартира в понеделник, ще одобри още веднъж играчи от Русия и Беларус тази година.

Сабаленка пропусна две конференции на Откритото състезание на Франция, базирайки се на психологични проблеми след въпроси на медиите за експанзията на Русия, преди да съобщи, че не поддържа войната. Тя също се дистанцира от президента на Беларус.

„ Винаги си споделям, че най-хубавото, което мога да направя, е да се съсредоточа върху нещата, които мога да управлявам. Това в действителност оказва помощ доста да не мисля за нищо друго с изключение на за тениса “, съобщи тя. „ Нямам упования от публиката. Имам единствено вяра, че ще ме поддържат, както направиха предходната година, уповавам се “, добави Арина.

„ В момента съм супер прочувствена. Супер щастлива съм, че се върнах. Наистина ми липсва това място. Когато пристигнах тук за първи път, просто се любувах. Не мога да допускам, че съм тук още веднъж. „, съобщи тя.

„ Чувствам се добре. Нямам никакви упования. Единственото, което желая е, да дам най-хубавия си тенис всякога, когато съм на корта. Надявам се, че ще го направя. Сигурна съм, че в случай че играя най-хубавия си тенис, в случай че бъда съсредоточена от началото до края, ще мога да се оправя в действителност добре “, добави тя.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР