Ариана Гранде и Джъстин Бийбър най-накрая направиха обща песен. Този

...
Ариана Гранде и Джъстин Бийбър най-накрая направиха обща песен. Този
Коментари Харесай

Бийбър и Ариана Гранде с благотворителна песен - slava.bg


Ариана Гранде и Джъстин Бийбър най-сетне направиха обща ария. Този петък излезе парчето „ "Stuck with U “, което е основано по време на карантината и цели да повдигне духа на всеки вкъщи.

Клипът е изработен, като са събрани домашни видеа на звезди и почитатели , които танцуват или се забавляват по различен метод със своите близки. Тук може да видите сестрите Кендъл и Кайли Дженър, Айеша и Стеф Къри, Гуинет Полтроу, Майкъл Бубле, Аштън Къчър и Мила Кунис, както и Джейдън Смит .

Но това, което най-вече зарадва феновете, беше специфичното присъединяване на Далтън Гомес, който е новият другар на Ариана Гранде . Момчето се появява единствено за няколко секунди в края на клипа, само че това беше задоволително, с цел да се потвърдят слуховете за нова връзка.

Гомес е брокер на недвижими парцели и до момента той и изпълнителката пазеха връзките си в загадка. Явно двамата прекарват изолацията дружно, защото се вижда по какъв начин танцуват в спалнята в дома на Гранде. За връзка сред тях се заприказва още през март, само че очевидно не желаят да демонстрират любовта си пред медиите.

Освен че се пробва да повдигне настроението в тези тежки времена, парчето „ Stuck with U “ е основано с благотворителна цел . Всички облаги от продажби и стриймване ще бъдат разпределени към фондове и стипендии за децата на хората от първа линия, които се борят с COVID-19. Средствата ще бъдат ръководени от фондацията „ Firs Responders Children`s Foundation “.

Гранде и Бийбър непрекъснато напомняха на почитателите си, че парчето ще излезе напълно скоро. Двамата брояха часовете в обществените мрежи и споделиха, че нямат самообладание то да бъде пуснато.

Преди седмица беше пусната и инструменталната версия на “Stuck with U “ като изпълнителите помолиха почитателите си да запишат видео по какъв начин танцуват на нея, с цел да може да влязат в клипа. „ Помогнете ни да създадем клипа към песента. Искам да ви видя по какъв начин се забавлявате по време на карантина. Това е балната ария на всички, които не могат да отидат на бала “, написа Джъстин.

Той също по този начин изиска от феновете си да се облекат с роклите и костюмите си за бала и да се забавляват с най-близките си хора.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР