Архивни кадри от срещата на кралица Елизабет II с Мерилин

...
Архивни кадри от срещата на кралица Елизабет II с Мерилин
Коментари Харесай

Срещата на две кралици: Елизабет II и Мерилин Монро в Лондон през 1956г.

Архивни фрагменти от срещата на кралица Елизабет II с Мерилин Монро през 50-те години на предишния век неотдавна се появиха онлайн, като почитателите видяха топлата връзка сред кралицата и филмовата звезда.

Елизабет и Монро се срещат обществено единствено един път, на Кралския кино театър през 1956 година на площад Лестър в Лондон, на който участват звезди като Бриджит Бардо, Анита Екберг и Джоан Крауфорд.
Queen Elizabeth II and Marilyn Monroe❤️
Монро, която по това време снима „ Принцът и Шоугърл “ във Англия с Лорънс Оливие, също се причислява към празненствата.

Въпреки че кралицата и Монро наподобяват по този начин, като че ли не биха могли да бъдат свързани с нещо, те споделят значима обща връзка - тяхната възраст.

И двете са родени през 1926 година - Елизабет през април, а Монро през юни. При срещата им и двете дами са били на 30 години.

Монро умря единствено шест години след тяхната среща, до момента в който кралицата доживя до 96 години и умря през септември 2022 година

Queen Elizabeth II meets Marilyn Monroe, 1956.

Interestingly, both women were born the same year, and were 30 years old when this photo was taken.
— Visegrád 24 (@visegrad24)
Видеоклипът, показващ кратката среща на Елизабет и Монро на Royal Film Performance, беше качен в TikTok и видеото получи повече от 200 000 гледания и над 31 000 лайкове за няколко часа.

Във видеото Монро се усмихва и наподобява разчувствана, до момента в който кралицата излиза от колата си. Звездата от „ Някои го избират горещо “ протяга ръка и прави поклон, до момента в който кралицата се доближава до приемната линия и я подарява с топла усмивка.

Двете водят къс диалог, който не се чува в клипа. Редица коментатори похвалиха и двете дами, откакто изгледаха видеото.

Въпреки че кралицата не разкрива обществено усещането си от срещата с Монро, актрисата споделя на пресата, че усеща, че Елизабет " излъчва наслада ".

Queen Elizabeth II and Marilyn Monroe were both born in 1926 only six weeks apart. Here’s a clip of them meeting aged 30 in 1956.

— History Calendar (@historycalendar)
Тази, която намерено съобщи разочарованието си от кралския привет на Монро преди време, е Джоан Крауфорд, която не утвърди прекомерно половия облик на младата звезда.

„ Кралицата е дама и чака да се срещне с други дами, само че множеството от днешните актриси даже не могат да се държат учтиво “, споделя Крауфорд, представена от биографа Шон Консидайн.

„ Онази вечер, когато Нейно Величество се качи по стълбите, фризьорът на Монро към момента ѝ правеше косата. А момичето даже не знаеше по какъв начин да направи поклон. “

Днес членовете на кралското семейство постоянно се срещат с холивудски звезди на кралски кино представления.

Съвсем неотдавна принц Уилям и Кейт Мидълтън се срещнаха с артиста Том Круз на площад Лестър в Лондон, с цел да участват на благотворителна прожекция на Top Gun: Maverick.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР