Архитектурното бюро “А и А Архитекти на арх. Ангел Захариев,

...
Архитектурното бюро “А и А Архитекти на арх. Ангел Захариев,
Коментари Харесай

Захариева не знаела, че нейният съпруг е автор на скандалния проект в “Алепу”

Архитектурното бюро “А и А Архитекти ” на арх. Ангел Захариев, брачен партньор на външния министър Екатерина Захариева, е основен архитект на скандалния градеж в Алепу , за който управляващите настойчиво настояват, че е подпорна стена за свлачище, а в действителност има всички характерности на хотел, разкрива сайта  " Биволъ " .

На въпроса  дали Екатерина Захариева е осведомена, че нейният брачен партньор е създател на скандалния план в “Алепу ” , от пресслужбата на Министерство на външните работи дадоха отговор със следното мнение:

“Работата на госпожа Захариева няма нищо общо с работата на нейния брачен партньор и тя в никакъв случай не е употребила служебното си състояние по отношение на негови планове. ”

Разбунилият духовете градеж противосвлачищно оборудване, пред което ще има курортно населено място с няколко обособени здания . Минималното  разстояние от плажа ще е 6 метра , а кота корниз за всеки един от бъдещите обекти е 10 метра. Това описа арх. Ангел Захариев пред  " Медиапул ".

" Какво като съм брачен партньор на вицепремиера? Да спра да работя ли? ",  коментира Захариев по отношение на обявата на " Биволъ ".

 Подробният организационен проект на терена е утвърден от община Созопол през 2007 година, изясни арх. Захариев. Възложител на плана е компанията " Главболгарстрой ", която има и позволение за създаване на три здания - част от ваканционен комплекс, и която има и стопанисва намиращия се в непосредствена непосредственост комплекс " Св. Тома ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР