Архитектът от Стара Загора е светило на съвременния дизайн и

...
Архитектът от Стара Загора е светило на съвременния дизайн и
Коментари Харесай

Извънредна Информация: Майката На Николай Банев По Спешно В Ареста! Властите Подвърдиха, Че Олигархът Е Бил

Архитектът от Стара Загора е величие на актуалния дизайн и създател на разкоша в резиденцията на Баневи. Говори се, че точно той е проектирал и извършил фамозната сауна на Евгения Банева, копирана от сауната в резиденцията в Шабла на Тодор Живков.

Дюлгеров е отдалечен родственик на Евгения Банева, а тя пък била в основата на запознанството му с неговата брачна половинка - туроператор, чийто брат Златин работел за Баневи в комплекса " Русалка ".

Като доверено лице на Баневи, точно арх. Дюлгеров бил претрупан от тях, да изнесе от резиденцията им в Бояна картини, и в случай че успее, да ги продаде. Сами му определили цените на творбите на изкуството, измежду които имало и наддверен иконостас с огромна антикварна стойност. Проблемът е там, че въпросните картини и други творби на изкуството, бижута и други скъпоценности, били добити по време на брака на Николай Банев с Дочка Банева, и по закон принадлежат и на децата й.

Както е известно, Николай Банев-Младши се разсинови от мащехата си Евгения, и затова не бил в положителни взаимоотношения с Баневи. Между децата на Дочка Банева и Банев Старши висят няколко правосъдни каузи, за дялове от парцелите на Дочка Банева, добити по време на брака й с последния й брачен партньор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР