Арестуваха най-големия син на певицата Кали - Георги. 17-годишното момче

...
Арестуваха най-големия син на певицата Кали - Георги. 17-годишното момче
Коментари Харесай

Сложиха белезници на сина на Кали и го бутнаха в ареста, певицата отказа да плаща глоба и се закани свирепо!

Арестуваха най-големия наследник на певицата Кали - Георги. 17-годишното момче е останало на открито след 22 часа и сега на родителката му е наложена санкция от 300 лв. за провинението, " Телеграф ". 17-годишният юноша е спретнат в 6-о РПУ, откакто униформени го разкрили да се разхожда с другари в квартала. Те поискали документите на момчето и откакто открили, че не му доближават 6 месеца до пълноправие, го завели в полицейското ръководство и повикали родителите му. Арестът му е по член 45 от Закона за протекция на детето.

Изпълнителката недоволства против случилото се и отхвърля да заплати трицифрената сума, защото Георги е бил в компанията на няколко пълнолетни момчета в 22:30 часа а не измежду нощ. Певицата акцентира, че по морето е фрашкано с малолетни лица, о никой не им обръща внимание. " Детето е на 17 години и половина и е във почивка. Не съм си платила акта и нямам желание да го платя, тъй като съгласно мен това е жестока тъпота, при изискване, че са оставили 14-15 годишни деца по морето, които се друсат по улиците, а прибират 17-годишно момче, което е в компанията на три пълнолетни момчета. Няма други открити нарушавания ", беснее Кали.

" Нека ми създадат каквото желаят. Смятам, че в случай че има закон, който ще се съблюдава, би трябвало да се закон за всички. Така се усещам дискриминирана в тази ситуация. Не глобяват децата, които вървят на дискотека и шмъркат в тоалетната, а глобяват моето, на което не му доближават 6 месеца до пълноправие ", продължава да се ядосва пайнерката.

От Министерство на вътрешните работи пък декларират, че ще дадат Кали на Национална агенция за приходите, с цел да си съберат санкцията наложително, откакто схванаха за отхвърли й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР