Арестуваха Кристиян Христов преди извънредната пресконференция относно казуса Осемте джуджета.

...
Арестуваха Кристиян Христов преди извънредната пресконференция относно казуса Осемте джуджета.
Коментари Харесай

Арестуваха Кристиян Христов преди брифинга за Осемте джуджета

Арестуваха Кристиян Христов преди изключителната конференция по отношение на проблема " Осемте джуджета ". Това видя кореспондент на News.bg.

Събитието трябваше да се организира в Българска телеграфна агенция и на него трябваше да бъдат дадени незнайни до момента детайлности по случая по отношение на " порочните способи за преодоляване на правосъдната система ".

Минути преди оповестения час 14:00 станахме очевидци на " уговарянето " на Христов от няколко мъже в лек автомобил без различителни знаци. Попитани от News.bg за детайлности, въпросните господа изрично отхвърлиха коментар, само че се идентифицираха като чиновници на ГДБОП.

В последна сметка уговарянето, траяло към 15 минути и в което се чуха реплики " влез непринудено или ще ти дойдат качулките ", даде резултат и Христов отпътува в незнайна посока.

Формалният притежател на сдруженията " Изамет " Кристян Христов е забъркан в абсурда, станал прочут като " Осемте джуджета ". Работил е за Любена и Петьо Петрови.

По наша информация Кристиян Христов късно нощес е давал показания пред Столична дирекция на вътрешните работи.

По всяка възможност задържането му е обвързвано с вчерашната акция в ресторант в столичния   По първична информация обект на инспекция са били някогашният следовател  Петьо Петров, по прякор Еврото , както и предприемачът Размиг Чакърян, по-известен като Ами. Беше обявено, че Еврото е избягал от ресторанта, под който са открити голям брой подземни изходи . Впоследствие стана ясно, че
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР