Арестуваха 32-годишен мъж при спецакцията в столичния квартал Бояна късно

...
Арестуваха 32-годишен мъж при спецакцията в столичния квартал Бояна късно
Коментари Харесай

Арестуваха 32-годишен при спецакцията в столичния квартал Бояна

Арестуваха 32-годишен мъж при спецакцията в столичния квартал Бояна късно вечерта в понеделник против вторник. Специализираната интервенция е осъществена под управлението на Софийска градска прокуратура, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

 Спецакция против наркопазара в София
Спецакция против наркопазара в София

В кв. „ Бояна ” е открита оранжерия...

Акцията е дни след извършена спецоперация на територията на София , при която криминалисти на Столична дирекция на вътрешните работи откриха и иззеха близо 2 кг кокаин.

 Задържаха дилър в София с кокаин за 500 000 лева
Задържаха дилър в София с кокаин за 500 000 лева

В автомобила му са открити 3 типа дрога

Столичните криминалисти претърсиха два адреса - в село Бистрица и столичния кв. Бояна . В 3-етажна къща в кв. Бояна на всеки етаж, в това число и в мазето, са построени лаборатории за развъждане на марихуана. В обособените оранжерии имало всичко належащо за развъждането на растението - таймери, въздуховоди, климатици, торове и други течности за обогатяване .

Иззети са общо 268 саксии със засети растения от рода на марихуаната, които били в друг етап на напредък . Мократа листна маса е събрана в 5 чувала. При претърсването са открити и други два чувала с подготвена към този момент за разпространяване суха тревна маса, дала реакция при наркотеста на марихуана .
От прокуратурата прецизираха , че в единия чувал имало подготвена за продажба марихуана, а в другия - със суха тревиста маса,

От другия адрес столичните криминалисти иззели още 6 дребни дози марихуана .

Към момента са осъществени разпитани са лица, имащи отношение към случая. Предстои осъществяването на голям брой процесуално-следствени дейности - назначение на експертизи, които да открият точното количество на конфискуваната марихуана и други Активните дейности по следствието не престават, увериха от полицията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР