Арън Бел, британски законодател от управляващата Консервативна партия, каза днес,

...
Арън Бел, британски законодател от управляващата Консервативна партия, каза днес,
Коментари Харесай

Още един британски законодател поиска вот на недоверие на Борис Джонсън

Арън Бел, английски законодател от ръководещата Консервативна партия, сподели през днешния ден, че е внесъл писмо с искане за гласоподаване на съмнение на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, защото съгласно него поради държанието на премиера към скандалните празненства в "Даунинг стрийт ", той не може повече да остане на този пост, съобщи Ройтерс.

Вот на съмнение против Джонсън може да се организира, в случай че 54 от общо 360 депутати консерватори внесат писмо в партийния Комитет 1922.

Бел изрази надълбоко отчаяние от обстановката, изключително като се има поради, че е подкрепил кандидатурата на Джонсън за водач. "Но злоупотребата с доверие, която събитията в "Даунинг стрийт " номер 10 съставляват, и методът, по който той се отнесе към тях, вършат невероятно оставането му на този пост ", посочи той.

Писмата до партийния Комитет 1922 са поверителни, тъй че само ръководителят Греъм Брейди знае какъв брой са били импортирани. Досега осем депутати от Консервативната партия са декларирали обществено, че са внесли писмо с искане за гласоподаване на съмнение на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е.

Сред тях е Роджър Гейл, народен представител от 1983 година и някогашен заместник-председател на Консервативната партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР